Фортисимо



Две сватби и един развод

Е-мейл Печат ПДФ

Стана традиция да пишем за сватби и раздели. Добрата новина или лошата? С коя да започнем?

Вирусът на развода коси наред в bTV”, пише „Шоу”. След като ви разказахме за разделите на Виктория Петрова и на бившите кадри на телевизията Николай Бареков и Андрей, още една драма излезе в медийното пространство.

Спомняте ли си чаровната ексводеща на сутрешния блок на bTV Петя Стефанова?

Петя СтефановаСлед повече от осем години съвместен живот, варненката е направила решителната крачка и се е прибрала в родния си град. В искрено интервю за „Уикенд”, Петя Стефанова, която е част от екипа на „Денят е прекрасен”, споделя, че се разделя с мъжа си Иво. Причината – болезнена ревност. Дъщеричката им Белла ще бъде първолаче във Варна, а Петя ще пътува често до София и ще продължи работа.

Хубавата новина е, че се състояха две очаквани сватби.

Иван и Вихра вече са съпруг и съпруга. И като на всяка сватба, емоции и алкохол са последвали след полагането на подписите пред кмета на Каварна Цонко Цонев. Въпреки желанието на двойката да запазят в секретност подробности от събитието,от „Шоу” и „Уикенд”, разбираме, че кумът Андрей бил „като буреносен облак”, местни хора окупирали двора на църквата в Крапец, за да станат свидетели на бракосъчетанието, а Вихра и малката шаферка Ава (дъщерята на Иван и Вихра) били очарователни с рокли в екрю и букети от слънчоглед.

Другата шумно отразена в медиите сватба бе на Жени Славова и Алексей Новицки. Роклята на красивата булка е дело на ливанския дизайнер на световния елит Ели Сааб и струва 60 000 британски лири, четем в „Шоу”.

Вестникът припомня още, че „до този момент единствено Евгения Банева се е омъжвала в рокля на Ели Сааб”. За пищното тържество и гостите на събитието вестниците са единодушни. Относно сумата за сватбата обаче жълтите издания изпадат в разногласие- цифрата варира от 700 000 до 1 милион. Единствената представителка на ГЕРБ, кметицата на София Йорданка Фандъкова, се е изявила в качеството на водещ на първия ритуал. Повече подробности и клюкини за сватбата, четете в „Галерия”, „Уикенд” и „Шоу”.

И трите издания тази седмица отбелязват 5-те години от убийството на Жоро Илиев. Чело на „Уикенд” е сензационното разкритие за човекa, ликвидирал боса на „ВИС – 2”. Според вестникa “ченгетата отдавна знаят кои са извършителите на убийството на Георги Илиев”, но до днес покушението официално не е разкрито.

„Галерия” посвещава страница на вдовицата Мая Илиева, определяйки я като „сравнително добър мениджър на наследството на съпруга си” . Независимо от това, че дамата добре подбира обкръжението си, тя все още получава заплахи от Таки, за който пък ви информирахме в предишно издание на „Глухарче”, че се укрива в чужбина.

Завършваме с друго разкритие на в-к „Уикенд”: „Тайното гадже на Слави – балерина”. Девойката с перфектни размери, която придружила Слави в Монако е Мартина от „Мегаданс”. И между другото, вестникът припомня, че момичето е била „доскорошна изгора на вокалиста от „Ку-ку бенд”.

Дали ще има сватба, времето ще покаже, а дотогава бъдете нащрек с „Глухарче”.

fortisimo.eu

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Две сватби и един развод

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414