Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Какво трябва да знаят мъжете за своите жени – част I

Е-мейл Печат ПДФ

Какво трябва да знаят мъжете за своите жени – част IМиналата седмица разбрахме, че разликите между мъжкия и женския мозък не са чак толкова големи. Но все пак съществуват такива и психиатърката д-р Лауан Бризендин от Университета на Калифорния в Сан Франциско ще ни ги разкрие.

Няма такова нещо като унисекс мозък”. Ако мислихме по еднакъв начин едва ли щяхме да виждаме жени на високи токчета. Всички щяхме да ходим със спортни обувки.

Следващите редове са задължително четиво за мъжете, които харесват жени.

С възрастта тя става по-палава

С възрастта тя става по-палаваСлед края на менопаузата модерните жени са склонни по-лесно да променят досегашния си живот. След 50-те години мъжете започват да проявяват по-голям интерес към семейството си, а жените стават готови да рискуват всичко – в името на авантюри и приключения. Тази стряскаща черта на дамската промяна се засилва ако децата й са напуснали родния дом. Основната мотивация може отново да идва от майчиния инстинкт, но той ще е прехвърлен към другите – хората в квартала, в града или направо в света. В златния си период дамите решават да отделят време за себе си, след десетилетия, прекарани в грижа за другите. Тогава се раждат мечти за околосветски пътешествия, придобиване на допълнителни знания и специализации и формиране на нови социални връзки.

Двоен пубертет

Двоен пубертетВсяка жена изживява „втори пубертет” в периода преди началото на менопаузата. За повечето дами на тази възраст промените в тялото и бушуващите хормони предизвикват не само сривове в настроението, но и физически болки. Обикновено това се случва в началото на 40-те години, но достига своя пик на нетърпимост 7 – 8 години по-късно. По това време хормоналният баланс на мъжете също се променя, но не толкова жестоко, колкото при жените, които в тази възрастова граница могат да се държат точно като тийнейджъри. В повечето случаи този период продължава между две и девет години и отшумява задължително след 52-та.

Детето може да превърне мама в друг човек

Детето може да превърне мама в друг човекФизическата, емоционалната и социална промяна, която носи бременността може да бъде изумително голяма. Светът на родилката се обръща нагоре с краката, така че тя иска от мъжа си да бъде максимално предсказуем. Да демонстрира загриженост и желание да осигури финансово тяхното наследство. Да търпи мърморенето от тежестта на плода, сутрешния дискомфорт или многото къщна работа. А ако всичко с детето е наред, кърменето ще успокои не само бебето, но и майката. Така че спокойно, господа.

Тя губи възбуда по-лесно от теб

Тя губи възбуда по-лесно от тебВсяка жена може да загуби желанието си за секс в течение на няколко секунди. За да се настрои на тази вълна и, за да получи оргазъм, тя трябва да изключи определени центрове в мозъка си, които винаги я разсейват. Затова повечето дами изглеждат като обладани в леглото. Те просто са се пуснали по инерция, но пък твърде лесно бият спирачките. В такъв случай трябва да се върнете на изходна позиция – любовна игра. За мъжете тя е три минути преди края, а за дамите 24 часа преди оргазъма.

Следва продължение...

Екип на fortisimo.eu (снимки: mynews.in, dreamstime.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Какво трябва да знаят мъжете за своите жени – част I

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414