ФортисимоТя умее да лови мъже. И държи да те научи!

Е-мейл Печат ПДФ

Тя умее да лови мъже. И държи да те научи!Ще направя едно самохвално изказване. Но да знаеш, че е истина. Аз умея да ловя мъже. Казах го. Преди не беше така, но в живота често нещата се променят.

Допреди две години, когато бях все още ученичка, често оставах сама на масата, защото приятелките ми бързо намираха ухажори. Да гледаш как момичетата от компанията флиртуват или се натискат с момчетата, които ти харесваш, е проява на мазохизъм. Приемах ролята си на „най-добрата приятелка”, която не е чак толкова красива и слаба, и която ще пази масата, докато другите танцуват.

Но изведнъж нещо се пречупи в мен. Стана така, че преспах с едно от най-готините момчета, които познавах. След това всичко се промени. Проумях, че визията е важна, но не е най-важното нещо. Започнах да вървя с малко по-изразено самочувствие и успях да разработя печелившата ловна стратегия.

Не се шегувам. Ако даваха награди за най-бързи свалки, аз щях да грабна приза. И въобще не си мисли, че тактиката сработва само за едната нощ. Кукичката за по-сериозните връзки е същата. Имай обаче предвид, че никой няма да се влюби в теб, ако не му покажеш нещо, в което да се влюби. Важно е също да си уверена. Моето самочувствие се повдига само от една спирала и секси дънки.

Въобще не чакай момчето да те забележи. Измисли нещо щуро и атакувай!

Вече стоиш до него. Какво ще кажеш? Пробвай с въпрос. Мъжете обичат да обясняват. „Какво пиеш?” или „Харесваш Шуменско?”. Разговор на тема алкохол лесно се продължава. Той ще почне да ти се оплаква, че барманите сипват по-малко, че питието е разредено, че не правели добро Мохито. През това време двамата ще продължите да пиете, чашките ще се изпразват, а той най-вероятно ще ви поръчва още. Бум! Готово!

Коронният ми номер обаче е друг. Когато видя хубаво момче да си поръчва на бара, отивам до него и му казвам „Мисля, че ще трябва да поработим заедно. Искам този там да ме забележи, ще ме прегърнеш ли така, сякаш не сме се виждали отдавна?” Знам, че звучи малко абсурдно, но при мен този номер винаги действа. Така момчето забелязва, че съм игрива и по доста непринуден начин му представям своя сексапил. Повечето помощници се оказват склонни и на по-големи театрални постановки. Тук той започва да се пита „Защо да я има другият, след като мога и аз?”

Много е лесно да зарибиш някой дистанциран тип. Ако го видиш, че стои сам или страни от компанията си, отиди до него и го питай „Не е ли по-забавно, когато си говориш с хората?” Ако пък си танцува сам, похвали го. „Добре се справяш”. Ако пък току що си е поръчал нещо, разбери какво е то. Така пак опираш до изпитания разговор за алкохола. Може и тази тактика да ти се струва несериозна, но имай предвид, че с подобно игриво начало на разговора изобщо няма да изглеждаш тъпа или отчаяна. Пък и мълчаливите всъщност имат най-голяма нужда.

Не е задължително да пробваш моите реплики. Измисли си свои! Експериментирай няколко пъти и сама ще разбереш кой е най-подходящият подход при теб. Само, моля те, не прилагай подобни номера в клубовете, където ходя и аз. Те са си моя територия, скъпа.

За fortisimo.eu – Деси

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Тя умее да лови мъже. И държи да те научи!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414