ФортисимоЗащо ни рекламират свирките?

Е-мейл Печат ПДФ

Защо медиите рекламират свирките?Сигурно индустрията за сексуални играчки подготвя нов лубрикант за орални заигравки. Това ще да е.

Иначе как можем да си обясним безспирните съобщения за полезните свойства на френската любов, които ни възбуждат от всички новинарски сайтове напоследък. Преди броени дни научихме, че една свирка може да укрепи семейните отношения във всяка връзка.

Учените коментират, че много момичета отказват орални ласки, защото им се повдига от навлизането на чужд предмет в гърлата им. Това бил естествен рефлекс, който обаче трябвало да бъде пренебрегнат. Защо ли?

Оказва се, че двойките, които практикуват този тип интимни ласки, се карат доста по-рядко и прекарват повече време заедно. Плюс това поддържат много по-добра лична хигиена.

И ако комфортът в отношенията с любимия не ви служи като стимул, то мъжете трябва да знаят, че френската „целувка” ще им гарантира дълбок сън. Ето един сериозен довод към половинката, която често ви отказва. Даже можете да наричате сексуалната прелюдия – интимното ми сънотворно. Ако имате кошмари, свирката може да се пребори с тях. Благодарение на нея – шансът да сънувате нещо еротично се набъбва значително.

Според анкета на Института за контрол на общественото здраве в САЩ най-големите любители на оралната любов са тийнейджърите. Около 90% от тях практикуват този вид секс игра. На второ място в класацията са хората на възраст от 21 до 35-годишна възраст. При тях резултатът достига 80 на 100.

Това си е доста широка целева група. Казвам ви… скоро ще вкарат корпоративни интереси и в устите  на нашите половинки.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Защо ни рекламират свирките?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414