ФортисимоКристина центрира за Тодор и…

Е-мейл Печат ПДФ

Кристина центрира за Тодор и…С представянето на тази двойка влюбени, които също избират да се врекат във вечна вярност, можем да подхванем поредица „Футболни съпруги”. Чаровната Кристина сподели с читателите на fortisimo.eu част от най-красивите моменти от съвместния й живот с Тодор, бивш футболист.

Феновете на аматьорския футбол познават младоженеца, който напоследък се гордее, освен с прекрасната Кристина и с трофеите, спечелени от турнирите на „Ариана” и „Каменица”. Да припомним, последно отборът на „Трите мечки” – Шумен стана шампион в осмото издание на Каменица ФЕНкупа 2010, и първенец в регионалното издание на турнира „Ариана”.

Кристина центрира за Тодор и…

Дали Тодор ще сподели със своята спътница в живота Кристина живата емоция от дербито Барса – Реал (Мадрид) на стадион "Ноу Камп" в Барселона (спечелената награда от Каменица Фенкупа 2010) не знаем. Знаем, че със сигурност семейство Тодорови ще посетят иберийската държава за медения си месец.

 

Светлана Крумова: С какво помниш първата ви среща? Имаше ли някакъв весел момент, на който и двамата се забавлявате днес?

Кристина Тодорова: С Тошко се познаваме от 6-7 години, но връзката ни започна малко по-късно. Срещнахме се случайно в навечерието на моя 20 рожден ден. Снимахме се и от тази снимка започна всичко...
След това последваха няколко срещи и така до днес.
Интересното беше, че при една от тях, аз отивайки с идеята да го попитам за свободно работно място във фирмата, в която той работеше, дори не успях да спомена за какво отивам, когато се срещнахме. Той започна първи да говори и директно ми отправи предложение за работа. Получи се доста забавно. Бяхме неразделни още от първите дни на връзката ни, което в голяма степен важи и до днес.

Кристина центрира за Тодор и…

Светлана Крумова: Някога пред вас стояла ли е дилемата брак или съвместно съжителство?

Кристина Тодорова: Никога не сме си поставяли въпроса дали да сключим брак, а по-скоро кога да се случи това. И двамата сме категорично „За”. Не смятаме, че това е отживелица или нещо подобно, а по-скоро, че е нещо естествено в живота на човек. Но все пак всеки сам избира начина, по който да живее...

Кристина центрира за Тодор и…

Светлана Крумова: Хаосът при организирането на сватбения ден попречи ли ви да се отпуснете на щастливата дата и да се почувствате герои в красива приказка?

Кристина Тодорова: Сватбеният ден е нещо страхотно. Бих казала на всеки, че това изживяване е несравнимо и наистина си заслужава. Както може би почти на всички се случва, така и при нас не всичко беше изпипано и уточнено няколко дни по-рано. Останаха дребни детайли, които се нареждаха от само себе си, но пък се получаваха много добре. Останахме много доволни от всичко, нямахме проблеми с организацията или каквото и да е друго.

Кристина центрира за Тодор и…

Настроението на всички беше страхотно, което допълнително ни караше да се чувстваме още по-добре. Не знам точно как всеки от нас си представяше този ден, но наистина той надмина очакванията ни. За да се почувстваме единствени на този ден ни погна Парти агенция "Балонче за купонче" от Шумен. Благодарим за професионализма и чудесната работа на Ралица и Светльо.

Кристина центрира за Тодор и…

Светлана Крумова: Животът е низ от празник и делник. Какви са плановете на семейство Тодорови?

Кристина Тодорова: След като еуфорията от сватбата приключи се отдаваме на заслужена почивка, защото оказа се, че да подготвиш едно такова събитие не е никак лесна работа. Също така се готвим и за меден месец (Испания – Палма де Майорка), който ни е подарък от много скъпи за нас хора. После продължаваме с ежедневните задължения. Аз съм студентка и не се занимавам с нищо друго в момента. Тошко ще се върне към работата и разбира се към футбола. За сега оставаме да живеем в родния ни Шумен.

Кристина центрира за Тодор и…

В делник или празник на семейство Тодорови никога няма да им е скучно. Емоциите, които неминуемо съпътстват един футболен мач, със сигурност ще са неизменна част и в играта на брачния терен.

За fortisimo.eu – Светлана Крумова

 

1 коментара

 1. Страхотна сватба беше. Бъдете си за всичко необходими, дори в житейските прости неща, само така през годините трудни ще покорите света. Не искайте един от друг неща невъзможни, достатъчно е дума добра. Изживейте заедно всички минути тревожни, до мига, когато ще сте с посребрена коса. Нека очите ви в една посока да гледат, а ръцете да милват послушни деца. Една пътека да ви води-пътеката на радоста.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Моята луда сватба

Популярно от Моята луда сватба

Студио Трима

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Моята луда сватба

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Кристина центрира за Тодор и…

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414