Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


„Абсолютно” с Ивайло Манолов

Е-мейл Печат ПДФ

VIP DanceДългогодишният импресарио на Васил Найденов – Ивайло Манолов, който застана под прожекторите в качеството си на член на журито на VIP Dance, гостува и в предаването „Абсолютно” на Коко Паносиян. В новото си talk show по „Форте” радио известният радио водещ всеки петък разговаря със звезди от българския шоубизнес.

Коко Паносиян: Чудех се как да те представя - като продуцента на Васил Найденов, или като член на журито на VIP Dance. Една от причините да си мой гост днес все пак е участието ти в този популярен телевизионен формат. Как реши да се включиш в това?

Ивайло Манолов: Още от края на месец юли бяхме в преговори с продуцентите на шоуто. От една страна - те искаха ново лице. От друга им трябваше професионалист, но такъв който не е твърде експлоатиран от медиите. Реших да се включа в журито след като разбрах кои ще бъдат моите колеги. Считам, че те са безспорни авторитети, като започнете от г-жа Нешка Робева и продължите с Галена Великова и младото попълнение Орлин Павлов, който сега гради кариерата си.

Коко Паносиян: Попита ли някого, след като те поканиха в това жури? Консултира ли се с някого, или въобще не се колеба?

Ивайло Манолов: Разбира се, че говорих с колеги и приятели. Получих различни съвети, но любовта ми към предизвикателствата надделя. Години наред съм се занимавал с балет, подбирал съм танцьори за турнетата на Васил Найденов в Германия. Да не говорим за състави от по 70-80 балетисти, които съм сформирал за големите турнета на Алла Пугачова преди десетина години. Това беше шоу програма на огромна сцена. Там, където се проведе последната Евровизия. Така че имам някакъв опит. Имам закваската на този бизнес.

Коко Паносиян: Ти обаче си различен като поведение в журито. Орлин е по-благ, приятен, Нешка е по-строга, изключителен професионалист, Галена – също строг професионалист, а ти си някак по-благосклонен ли, по-снизходителен? Различен си.

Ивайло Манолов: Много се изговори вече за това. Имаше много коментари по темата дали журито не е подставено. Няма такова нещо. Всеки има собствена гледна точка, собствен мироглед и всеки индивидуално преценява какво се твори на сцената. В края на всеки акорд, на всеки танц, ние пишем оценките и ги даваме на асистент-режисьора. Така че не можем да видим оценките на останалите колеги.

Коко Паносиян: Чувстваш ли удовлетворение от факта, че влизаш под светлината на прожекторите? Все пак толкова години си бил зад завесите?

Ивайло Манолов: Удовлетворение – не, дори все още не мога да видя плюсовете и отчитам само минусите. От друга страна - около мен винаги е имало шум. Все пак съм работил с такива големи имена като Васил Найденов, Лили Иванова, Маргарита Хранова, Богдана Карадочева, Орлин, Мария Илиева и други. Вярно е, че директният шум към мен и светлините на прожекторите в момента са нещо различно, но все пак се чувствам подготвен да го понеса.

Коко Паносиян: Какво се случва, когато камерите не снимат? Има ли напрежение между танцьорите, между вас в журито?

Ивайло Манолов: Напрежението се появява винаги, когато някой от участниците не си направи труда да поработи повече. Всички звезди трябва да забравят, че са звезди. Дори звезди в кавички, защото, без да искам да коментирам повече – някои от тях са си звезди в кавички. В това шоу е наложително участниците да се отрекат от своето его. Да направят отбор, и да работят. Само тогава си личи, че се стремят към това да са №1! Този отбор, който разреши този проблем, и стане отбор, ще спечели състезанието.

Коко Паносиян: Какво изобщо мислиш за реалити формата?

Ивайло Манолов: Това са шоу програми, които се налагат по цял свят. Преди да вляза в него гледах в интернет вече много подобни програми, за да бъда в час. Подобни неща се гледат по цял свят и очевидно се харесват от телевизионната аудитория.

Коко Паносиян: А ти ще танцуваш ли в шоуто?

Ивайло Манолов: Да, да, да, да...в края на месеца... (смее се).

Коко Паносиян: Какво мисли Васил Найденов за това твое участие?

Ивайло Манолов: Харесва му, много му е интересно. Аз не оставям другата си работа настрани. Намерил съм му начина. Когато съм ангажиран, съм намерил заместник, който го озвучава и изпълнява една трета от моите задължения и прави нещата вместо мен. Аз пак организирам шоуто, но оставам в София, а екипът си знае работата.

Коко Паносиян: Ти хубаво си му намерил начина, ама кажи, не ти ли липсва тази работа?

Ивайло Манолов: Аз си я върша. Днес съм на ефир, утре имаме корпоративно парти, после пак ефир, после имаме друго мероприятие в София. Успявам да ги комбинирам. Когато съм ангажиран във VIP Dance си имам заместник.

Коко Паносиян: Имаш ли си фаворити в шоуто?

Ивайло Манолов: Разбира се. Вече мина месец и половина. По-строги сме, защото знаем кой може да танцува и кой отбор има шанс за финала. Ники Сотиров и Анелия Раленкова са едни от моите фаворити, които, дори на тези години, проявяват невероятен професионализъм. Работят много, тренират и влагат много в шоуто.

Коко Паносиян: В такова шоу е нормално да покажеш и друго лице. Има ли някой, който те впечатли по особен начин?

Ивайло Манолов: Да, има такива. Например Нед - всички знаят, или някаква част от публиката е гледала схемата на шоуто му, и го познават като лигльо. Оказва се, че той съвсем не е такъв в живота.

За fortisimo.eu разговора подслуша и адаптира – Нели Русева

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Това е лично

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Още от Това е лично

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Това е лично Това е лично „Абсолютно” с Ивайло Манолов

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414