ФортисимоЖълти скандали тресат звездните домове

Е-мейл Печат ПДФ

„Първанов подари на сина си дом в Париж”, втрещява водещото заглавие на „Галерия” през тази седмица. Първата страница е гарнирана с фотоси на президентския син Владимир и прясната му съпруга Цветанка.

Подзаглавието информира, че младите са „на сватбен воаяж във френската столица”. В „репортажчето” става ясно, че двойката е засечена на софийската аерогара и трите й внушителни куфара били подсилили слуховете, че таткото-президент им подарил самостоятелен апартамент във френската столица.

Не само слухът за скъпия имот, но и демонстрираните „крещящи белези на лукс” според „Галерия” подразнили пасажерите. Сред тези „белези” са посочени Айпад и бутикова чанта на Шанел. Вестникът съвсем по шаблон завършва четивото с въпроса за произхода и размера на заплатата на президента на Република България.

Синовете на президента са очевидно интересни и за аудиторията на „ШОУ”. Вестникът съобщава, че: „Обвиняват синовете на Първанов за дълг от 133 000 лева”. Информацията всъщност е препечатка от официалната преса и по-специално на едно от ВАЦ-овите издания. В материала се твърди, че момчетата и дъщерята на покойния Николай Добрев – Мариана регистрирали фирма. Нищо не заработили, но натрупали дългове. После „Иво и Владо търсели някой да ги „дари”, за да обяснят липсата на парите”.

„Уикенд” пък нахлува в мизерно, панелно жилище в столичния кв. „Банишора”, за да ни покаже – „Тайната сестра на Лили Иванова”. Вестникът твърди, че „50 години певицата крие” сестра си Магда. От текста и снимките към него става ясно, че 73-годишната Магда живее бедно в жилището, което все пак е закупила сестра й.

„Преди повече от 20 години когато Магда овдовяла и решила да се премести в столицата, Лили развързала кесията и подарила на сестра си жилище”.

Жълтата страст по имотите донася и новината, че „Подпукват BG имотите на руската мафия”. Според „ШОУ” пишман инвеститорът Константин Циганов, който бе експулсиран от България след разработка на ДАНС – още бил в списъците на Интерпол. Става дума за инвестиции в луксозния комплекс „Коста дел Кроко”, който се намира в северната зона на Царево и който (според информация на службите и руската преса) си е бил обикновена перачница за мафиотски пари.

Приключваме своеобразната имотна декларация на това „Глухарче” с твърденията на „Галерия”, че Дарина на Илия Павлов вече е „с палат за 2 млн. евро от Берлускони”. Вдовицата вече се ширила в собствен апартамент в центъра на Рим в аристократична сграда до прочутия площад „Навона”. Пред приятели момата напоследък твърдяла, че евентуалната сватба със Силвио въобще не е невъзможна.

Бива ли да живеят в такива къщи сами, я?

fortisimo.eu – 13.09.2010 – 19.09.2010 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Жълти скандали тресат звездните домове

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414