Фортисимо



Бербо се озъби на „Ливърпул“

Е-мейл Печат ПДФ

Бербо се озъби на „Ливърпул“Седмицата даде поне два новинарски факта, които превърнаха футбола с марка БГ в интересна тема. Трите гола на Димитър Бербатов срещу „Ливърпул“ в английското „вечно дерби“ с Манчестър Юнайтед и избора на Лотар Матеус за национален селекционер на България.

И двете съобщения звучат достатъчно странно. Както звучат онези неща дето се случват толкова рядко, че имат статута на невероятни.

Едва ли има по света „жълта“ преса, която да не отчете това и така футболът в жълто естествено пълни страниците на вестниците. Нищо, че само „ШОУ“ слага на първата си страница снимка на Димитър Бербатов.

„Бербатов строи хотел на Слънчев бряг“ е челото на броя на „ШОУ“ гарнирано с радостта на футболиста след едно от последните му три попадения. Подзаглавията са някак по-миролюбиви: „Любимецът на „Манчестър“ иска второ бебе“ и „Връща се в националния, ако Боби Михайлов се махне предсрочно от БФС“.

От текста на статията научаваме, че звездата е имала проблеми със зъбите преди големия мач. „Заради страхотния зъбобол той не е успял да спи в петък срещу събота“. Наложила се спешната намеса на един от най-добрите стоматолози в Манчестър, който бил приятел на сър Алекс Фъргюсън. Така че с ходатайството на сър Алекс и благодарение на бързата реакция на зъболекаря – Бербатов показа зъби на Ливърпул. В статията се подчертава желанието на футболиста, който посвети и трите си гола на дъщеричката си Деа, да има още едно дете.

Митко и съпругата му Елена обмисляли да купят имот в Манчестър. Някъде към 10 декара и да си построят палати подобни на колегите му Уейн Рууни и Райън Гигс. Освен това предстояло да се узакони и вече сключена сделка за парцел в близост до Слънчев бряг – където пък Митко мислел да строи хотел. „Покрай истерията, която настана след трите гола, отбелязани във вратата на „Ливърпул“, напъните за връщането на Митко в националния станаха отново актуални“, пише още „ШОУ“.

Вестникът припомня безуспешния ход на Слави Трифонов и съобщава, че видни интелектуалци се канят да пишат писмо на нападателя. „Нямат шанс... Неговата цел е друга – да катурне Боби Михайлов. Вече се действа по въпроса“, заявил източник от футболните среди, който потвърдил, че Бербо подготвя извънреден конгрес в БФС.

Станислава ЦветковаГолямата любов на Бербатов се развежда“ интригантската ни съобщава „Уикенд“. Любовница разделила Станислава Цветкова и Тошко Кючуков. „Навремето, преди десетина години, Станислава бе сред най-лачените манекенки в модната агенция на екзекутирания Георги Илиев. По огнената красавица лапнали въдицата самият Слави Трифонов, после и бившият защитник на „Левски“, а сега съпруг на Весела Кюлева – Мартин Станков. По Станислава се прехласна и Митко Бербатов. Тогава още футболист на „Леверкузен“, той привика манекенката при себе си в Германия, но тя не изкара дълго време там. Чу се, че Бербо и хванал мръсни съобщения с Марто Станков“, припомня „Уикенд“.

Популярният израз „Търси жената!“ излиза основен за правилата на футбола в „жълто“. „Лотар Матеус идва в България заради гадже“, подчертава „Галерия“ по повод новината, че германската футболна легенда поема поста селекционер на националния ни отбор. „Галерия“ научил, че кандидатурата на Матеус всъщност била продиктувана от страстна авантюра с българка. „Двамата се запознали преди година в изискано столично заведение. Тогава легендата на германския футбол пристигна в България за мача на звездите в чест на 60-годишния юбилей на ЦСКА”.

Според „Галерия“ в дъното на работата бил Христо Стоичков, който помагал в сватосването. Коя е жената обаче, предстои да разберем. Напълно като за пред „жълти“ медии премиерът Бойко Борисов коментира избора на Матеус за треньор на националния с пожелание за българска сватба.

За fortisimo.eu – 20.09.2010 – 26.09.2010 г.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Бербо се озъби на „Ливърпул“

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414