Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Честит рожден ден, fortisimo.eu!

Е-мейл Печат ПДФ

Честит рожден ден, fortisimo.eu!Измина една година от дебюта на fortisimo.eu в Глобалната мрежа. Та, какво направихме за това време? Доказахме, че едно електронно списание може да съществува и без да робува на порочната практика „копи-пейст журналистика”.

Разказахме ви 1650 истории – средно по четири на ден. Точно 100 от текстовете са били отваряни в интервала от 8 000 до 1 000 пъти. А първият материал, попаднал в тази графа, бе посветен на 15-я рожден ден на „Форте” радио. Събитието, на което Светла Кюркчиева и Иван Капралов обявиха старта на проекта fortisimo.eu – преди година.

Десетки са случаите, в които историите на fortisimo.eu са оглавявали дневните класации на социалната мрежа Svejo.net или са събирали дузини „палци” от приятелите ни във Facebook, които са над 1 600.

Пътеписите ни очароваха читатели от цял свят. Интервютата ни представиха една по-топла, по-лична страна на популярните българи. Историите ни завладяха аудиторията на най-големите градове на България. Статистиката подрежда феновете на fortisimo.eu в следната среднодневна класация. Най-многобройни са посещенията от София, следват тези от Шумен, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен. Аудиторията зад граница съставя друга любопитна класация, като най-много приятели списанието има в САЩ, а след това идват тези от Великобритания, Германия, Испания, Гърция, Канада, Холандия, Франция и Италия.

Широкият спектър от теми, които fortisimo.eu засяга, отговаря на целта на екипа и вече оформи физиономията на модерното списание за съвременната попкултура на България. Това прави fortisimo.eu едновременно забавно и задълбочено, женско и мъжко, регионално и глобално издание. С една дума – уникално!

Измина една година от дебюта на fortisimo.eu в мрежата. По-възрастните от мен журналисти казват, че не бива да празнуваме шумно първите седем години на една медия. Възрастта била твърде крехка. Ще ги послушаме този път, че да не стигаме до поколенчески сблъсъци. Не и на празника. Може и да е малък и не особено шумен, но е важен за всеки един участник в проекта fortisimo.eu. В това число ми се иска да включа и теб. Нашият читател, който дръзна да отговори на призива ни и да сподели нещо лично.

Читателят, който намери сили в себе си да се превърне в автор.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Честит рожден ден, fortisimo.eu!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414