Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


От създателите на...

Е-мейл Печат ПДФ

В живота на някои хора идва момент на просветление, което им разкрива пътя към истинското удовлетворение. За разлика от мнозина, които сега захващат този текст и веднага се сещат за секс, пари и власт, бързам да подчертая, че става дума за истинското удовлетворение.

Истинското удовлетворение прилича на чувството, което носи добрият секс. Прилича на емоциите от добрата сделка или победата в избори. Прилича, но за разлика от тях остава. Не се изпарява с един душ. Остава.

В живота на някои хора идва момент на просветление. Момент на оправдана гордост и самодоволност. Мигът, в който той осъзнава, че е създал нещо за другите. И по-важното, мигът в който другите са му казали: „благодаря, върши ми работа“.

Хората, достигнали до това просветление, далеч не са само великите откриватели или хилядите изобретатели. Хората, познали истинското удовлетворение, са градинари, хлебари, строители, юристи... Просто всякакви.

Същевременно различни. Не всички хора са такива, но тези, открили удовлетворението извън секса, парите и властта са ценни за другите.

В живота на някои хора идва момент, в който осъзнават, че са сътворили нещо и другите са го оценили като полезно. Те са изпитали истинското удовлетворение да създадат. Да имат смелостта да си прошепнат на ум : „Аз създадох това“.

Последният път, когато изпитах това беше само преди седмица. Понеже обичам да разказвам истории – останах истински доволен какво направи един мой разказ с много хора, които го срещнаха в необятния свят на думите.

В живота на някои хора идва момент на просветление, което им разкрива пътя към истинското удовлетворение. Днес пък съм особено удовлетворен, защото виждам около мен много истински удовлетворени хора. Приятели, които преди година подхванаха авантюрата да пишат списание.

Горди хора, които с оправдано самодоволство имат самочувствието да подпишат историите си с претенциозното: От създателите на fortisimo.eu.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично От създателите на...

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414