Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Извънземните контролирали ядрените ни програми

Е-мейл Печат ПДФ

Извънземните контролирали ядрените ни програмиПреди броени дни във Вашингтон се състоя доста любопитна пресконференция, която обаче остана пренебрегната от големите медийни корпорации.

На срещата няколко бивши служители на въздушните сили в САЩ и известният НЛО експерта Робърт Хейстинг представиха доказателства, че над ядрени бази и лаборатории във Англия и Америка се наблюдава активно присъствие на неидентифицирани летящи обекти. Уфолозите твърдят, че след 40-те години на миналия век извънземните наглеждали опасните експерименти и често дори изключвали оръжията.

Според Хейстинг съществува глобална конспирация, в която правителствата на всички по-големи държави имат договорка за прикриването на извънземните визити.

За жалост представените доказателства за НЛО интереса към ядрените ни оръжия, показани по време на пресконференцията, са от преди 30 – 40 години. Бившите военни се опитват да убедят света, че този космически контрол продължава, но вадят фотоси, документи и свидетелски показания от преди няколко десетилетия.

Нито един от присъстващите уфолози не е успял да отговори адекватно на въпроса, защо след като пришълците са толкова грижовни към опасните игри на земните учени и военни – не са спрели бомбардировката над Хирошима и Нагазаки в края на Втората световна война? Може би загрижеността им се е появила след тази зверска атака?!

Журналистите, отразили конференцията отбелязват едно друго противоречие в тезите на организаторите. Според тях шумът, който вдигат, иска да накара Американското правителство да обяви истината за извънземните посещения, защото те представлявали заплаха за националната сигурност. В същия момент „вярващите” екс-военни са убедени, че нито една атомна бомба не може да падне над Англия или Америка, защото космическите наблюдатели щели да я деактивират. А дали тази марсианска загриженост пази и хората в Ирак? Това не става ясно от медийната среща.

Та какви са извънземните всъщност, заплаха за националната сигурност или галактически охранители? Не можем да бъдем сигурни, но е факт, че в последните месеци много се заговори на тази тема. Дори ООН назначи свой представител за контакт с малките зелени човечета.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Извънземните контролирали ядрените ни програми

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414