Фортисимо



Светът е мъжки

Е-мейл Печат ПДФ

Народе мой, както казва едно известно магаре от тв ефира, тази седмица жълтите печатни издания ни демонстрират, че светът е мъжки, а старата максима „Кучето си лае, керванът си върви” все още важи с пълна сила.

Втората теза е накратко изложена пред в-к „ШОУ” от журналиста Григор Лилов, че тайните служби и държавата са диригентите на престъпната дейности и убийствата в България.

Интересно разкритие прави на страниците на „ШОУ” Осман Октай (горе). От думите му излиза, че с преврата си за завземането на управлението на ДПС Ахмет Доган превръща движението в сбирщина от бивши затворници. В момента бригади на Гюнай Сефер наобикалят „задължени” на Сокола бизнесмени и чрез мутрагенски приоми къртят длъжниците.

Пак бригади, но на адвокат Сашо Сталийски (син, според вестник „ШОУ”, според Глухарче внук, на бившия военен министър Александър Сталийски) обикалят нощните клубове в столицата и осъществяват контрол над продажбата на дрога. Нещо повече Сталийски - младши е ковчежникът на правителството. Той контролира сключването на договори и възлагането на обществени поръчки във всички министерства.

Разчистване на сметки между Бойко Борисов и Алексей Петров е цялата операция „Октопод”. Във в-к „Галерия” Явор Дачков коментира, че в нормалната държава вътрешният министър Цветан Цветанов вече трябва да е напуснал поста си, заради скалъпени фалшиви обвинения – станали ясни в съда – към бившата барета Петров.

Кристина Патрашкова съветва за същото министъра на културата Вежди Рашидов. Той трябва да си тръгне от правителството, заради унижението – нисък бюджет за култура.

Пак във в-к „Галерия” лъсва разпределението на парите за следващата година. На фона на закриването на болници и театри, военният министър Аню Ангелов издейства близо 1 милиард лева за своето ведомство. Прави впечатление, че парите за армията растат правопропорционално на намаляване броя на военнослужещите.

Но да му мисли новият финансов министър. Разкритието за смяната, при това до дни, прави вестник „ШОУ”. Симеон Дянков ще бъде заменен от подуправителя на БНБ Калин Христов. Хубаво било записано в Библията „Дърво, което плод не дава, отсича се и се хвърля в огъня”, казва по повод финансовата политика на Дянков д-р Константин Тренчев.Какво ще прави нашият Брат Пит ли? Ще се отдаде изцяло на любовницата си Ирина Велкова или на новопристигналата му пиарка Бетина Жотева. Глухарче не разбра точно, но не изключва Дянков да се задоволи и с двете, както написа „ШОУ” - „на министър в криза може да му избият чивиите. Все пак си е българче, с гореща кръв.”

Определено с такава кръв е Валката Божинов, който замени българската Бранджелина – Алисия със секс бомбата Николета Лозанова. Бижутера е решил да се състезава с Коко Динев и Христо Сираков в категорията колкото повече, толкова повече… жени и деца. Може би ще има успех, тъй като все още е на завидните за конкурентите си 24 години. Според „Уикенд” Николета била причината ядосаният Боби Михайлов да не вземе Божинов в националния отбор. Красавицата доскоро топлеше леглото на вратарчето и син на шефа на БФС Ники Михайлов.

И докато вече знаем кой е бащата на бебето на госпожица Лозанова, Глухарче пита кой е бащата на бебето на Калина Илиева - шефката на Фонд „Земеделие”. Тук клюкарските издания се издъниха. Те разкриват подробности само около светкавичната й кариера, евентуалната й връзка с Арно Хайнен – важна клечка от ОЛАФ. Но никой не разбра, че тя е бременна, докато не роди. Момченце.

За такова вече се трудел и Бербо. Ако и вие искате мъжка рожба, „Уикенд” публикува съвета на дядото на Митко Бербатов – Мицо: „Митак, не стискай зъби като правиш второто! Стиснеш ли зъби, откъснал си му чопката (?!?). Втория път да отвориш устата, за да се роди мъж.”

Така, народе мой, както би казало известното магаре, това е засега. Ще завършим отново с култова фраза от жълтата преса ”Предстои уникален панаир.”

P.S.: Ако искате да сте приятели с Васа Ганчева, може и да ви огрее. Културтрегерката вече има свой профил в социалната мрежа Фейсбук.

За fortisimo.eu – Глухарчето (снимки: frognews.bg, skandalno.net, chudesa.net, dnevnik.bg, svetsko.com и freewebs.com)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Светът е мъжки

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414