Фортисимо

Глобалното село

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...


Желязкова на терена в Джънджоу

Е-мейл Печат ПДФ

Вратарят на общинския футболен отбор, който е в Китай на официална среща с побратимения Джънджоу, вчера излезе на терена. Дияна Желязкова тренира заедно с останалите при многоразовите им занимания, водени лично от кмета на Шумен Красимир Костов. Така, от щаба на общинарите официално сложиха край на интригата – ще играе ли Желязкова или не.

Както fortisimo.eu първо съобщи, Красимир Костов състави следния тим за срещата в Джънджоу: заместник-кметът Иван Йонков, главният архитект Огнян Гърбев, председателят на Общинския съвет Даниела Русева, общинският съветник Валентин Иванов и директорът на „Общински медиен център” Дияна Желязкова. На пресконференция преди заминаването на отбора обаче, пресаташето Добринка Русева финтира медиите и не спомена последната сред официално поканените.

Мнозина останаха озадачени от факта, че Желязкова тръгва на път, но не е в групата за мача. Сега вече е ясно, че нашите са опитали да заблудят противника и да го оставят до последно в неведение за избраната игрова схема.

Източници далеч от fortisimo.eu предполагат, че до последния момент играещият треньор Красимир Костов се двоумял за титуляр на вратарския пост, като дилемата била между Дияна Желязкова и Олга Костова. Това няма как да е вярно, като се има предвид, че Желязкова отдавна тренира за срещата с новата камера на телевизията.

Фенклубът на отбора изпрати протестна декларация до fortisimo.eu, в която се твърди, че запалянковците не са съгласни с начина, по който се третира звездата.
„Ние настояваме за повече уважение към качествата на най-добрия вратар в града и остро възразяваме за опитите на пресцентъра да направи участието на Желязкова в този мач полулегално”, се казва в декларацията.

Скандалът покрай (не)участието на Дияна Желязкова помрачи атмосферата преди самата среща. Според мнозина анализатори, вече никой не се интересува от резултата в мача Джънджоу – Шумен. Вместо това, всички очакват телевизионната изповед на вратаря.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

2 коментара

  1. Дияна Желязкова е най-голямото недоразумение в този тим от нашата "А" областна селска група. Жалко, че все още не се е намерил кой да й бие дузпата. Да се задържи на този пост й помага делиорманския "номер на китайката" - тя е винаги с тези, които са на власт - то не бяха размени на фланелките с Бизнесблока, после със СДС, много активно с НДСВ и сега усилено с БСП. Накрая може да я видим и със закичен гербер... Затова си е запазила мрежата (и друго)... суха. И заради нея вече доста хора сравняват най-древния занаят с журналистиката.
  2. Защо не се пробваха срещу сборния отбор по кукг фу на манастира Шао лин? Интересно тогава Дияна Желязкова какво щеше да опази..

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Желязкова на терена в Джънджоу

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414