Фортисимо



Всеки да си носи табелката

Е-мейл Печат ПДФ

Ние, момичетата, обикновено приемаме с ентусиазъм и с авантюристичен хъс поканата за купон, която, както е ясно за нас, и момчетата също са приели с горе-долу идентичен трепет. Защо ли?

Защото може би точно сега ще получим най-хубавия подарък – нашето ново изживяване, а дали пък не и нова любов… Но първо трябва да се научим да преценяваме момчето, което е привлякло вниманието ни, за да не се разочароваме от резултата.

Женкарят винаги е в центъра на действието, там, където се концентрират най-много представителки на нежния пол. Защото единствената му цел е да ви изведе колкото може по-бързо навън, където да останете насаме и той да влезе в роля: “Имам чувството, че съм те познавал цял живот. Какво ще кажеш да забравим за имената си и да отидем у нас?”. Веднага ще се прицели в друг обект, ако ясно му покажете, че неговата цел в никакъв случай не е и ваша. Поне не и същата вечер. Но ако и вие искате и очаквате незабавно развитие, изберете него.

Колебливият също се интересува от жените (това, че избягва погледа ви не значи непременно, че е сменил отбора), но все не е сигурен в точния обект на интереса си. Предпочита да провери всички възможности и затова все се оглежда. Вероятно ви се струва твърде мълчалив и безучастен, но именно затова не бива да го подценявате. Обикновено стои до вратата, откъдето по – лесно да отбелязва новодошлите. Ще предпочетете него, ако не искате да превръщате флирта за една нощ в задълбочен диалог.

За флиртаджията флиртът е просто спорт, само да я няма наблизо приятелката му. Не, че не я обича, но трябва да се докаже и пред другите, нали? “Сега ще й намигна. Още ме бива.” Това е неговият начин да убеди себе си и другарчетата си, че е желан от женското съсловие. Но ако не се надявате на втора среща – смело напред!

За веселяка дансингът е неговата сцена. Забавлението е единствената му цел. Това, от което се нуждае, не е танцова партньорка, а повече пространство за оригиналните му стъпки. Да сваля мадами не е основното му занимание, но ако случайно някоя му обърне внимание – още по-добре. Разговорите също са на второ място. Ако и вие сте ходили на уроци по спортни танци, не пропускайте възможността да се позабавлявате заедно.

Натрапникът се залепя за вас още в първите минути на вечерта. Достатъчно е да ви забърка един импровизиран коктейл и той е ваш до края на купона, а ако му дадете зелена светлина – и след него. Ще ви затрупа с досадни грижи няма да допусне да подемете разговор с когото и да било. Има изненадваща способност да бъде там, където е най – малко желан. Вие, разбира се, сте отегчени и даже леко стреснати, но от друга страна той ще ви носи закуската в леглото, докато кроите планове как да се запознаете с новия съсед.

Срамежливецът обикновено е седнал някъде по-далеч от врявата и чете обложките на дисковете. Момичетата не го вълнуват или поне дава такъв вид. Но това е по-скоро, защото смята, че опитът му и без друго е обречен на провал, а не защото не ги харесва. Така си спестява евентуално отхвърляне. Мъдро, а? Стеснителността му е плюс за момичетата, които обичат да водят играта. Но внимавайте да не пропуснете да демонстрирате ентусиазъм, когато го заговорите, защото това отново ще го върне при неговите обложки от дискове, където ще е в безопасност.

За fortisimo.eu – Пламена Лачева

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Сексът и градът

    Популярно от Сексът и градът

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Сексът, градът и още нещо

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Всеки да си носи табелката

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414