Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


“Play Day” – и аз искам

Е-мейл Печат ПДФ

“Play Day” – и аз искамКрая на деня е. Вечерта вече се спуска и по улиците все по-забързани и по-забързани хора. Иска ми се да се разходим и да направим нещо различно с моето момче, преди обичайните занимания в къщи.

Времето, което имаме вечер винаги минава много бързо, когато стане студено пък сякаш отлита. Аз голямата :) решавам да подишаме въздух и да се разходим, нищо че „сребърният вятър” (така казва синът ми на северния вятър) духа, каквато си му е работата.

Със зачервени бузи стигаме до „Сити Център” и там моят план е да прекратим разходката навън и да влезем вътре. Децата отлично се ориентират във всяко ново нещо, както и в много дребни детайли. Току що влязъл вътре, вече ме води за ръка, към коридор, който не посещаваме често. Бързо разбирам какво са видели очичките му.

Детски кът! Малък, уютен, непретенциозен, светъл и шарен. Абе, както си трябва за деца!

“Play Day” – и аз искам

Кака Веси посреща хлапетата и родителите на входа и бързо осведомява какви са условията за ползване. Време, цена, занимания... Събухме обувките, уж синът ми само да поскача на батута, но той веднага влезе в залата и се смеси с децата. Разменихме няколко изречения с „кака Веси” и аз се отдалечих кротко от вратата.

Отдъхнах си. Ето и моите 30 минути за почивка. Можех само да гледам, без да играя :) Стоях и просто наблюдавах как синът ми играе с другите деца, и как се смее високо, защото много се забавлява. Други от родителите бяха решили да използват времето да напазаруват или да пият по нещо, да свършат друг неотложен ангажимент. Центърът предлага две възможности – с придружител за по-малките, и без придружител. Освен мечтата за всяко дете, мек басейн с топки, за хвърляне, скачане, криене, в центъра има колички, въртележка на която децата сами се возят, материали за рисуване, подреждане. И още... криви огледала.

“Play Day” – и аз искам

По думите на Веселина, усмихната домакиня, нейната мечта е била да направи само зала с огледала, но после плановете се променят и идва идеята за детски център. Заедно с нейния съпруг работят в центъра всеки делничен ден. Те също са родители на малко детенце и със сигурност знаят какво искат децата. Радват се на всяко хлапе, което влезе в тяхната зала, и играят с всяко дете. Подбрали са мястото много внимателно и се надяват да е едно приятно удобство за родителите и близките на най-малките.

“Play Day” – и аз искам

Детски Център „ PLAY DAY” се намира в Сити Център Шумен, на ъгъла между бул. „Велики Преслав” и ул.”Съединение”, както пише в сайта – на 1 км от центъра :).

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично “Play Day” – и аз искам

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414