ФортисимоСъвременна приказка – Модел 2009

Е-мейл Печат ПДФ

Елена Станкова и Галин Трифонов – една от двойките, избрали агенция „Горчиво” на Валентина Анастасова да организира сватбения им ден. На въпросите ни, както в повечето случаи,  отговаря жената – емоционалната и красива Елена.

Когато я потърсих  по телефона под  фамилията Трифонова, първата й реакция бе мълчание. После ми обясни, че леко се стъписала и изненадала от фамилията на мъжа си, с която все още не е свикнала. От думите и от жестовете й блика много смях и настроение.

Кои сте вие, семейство Трифонови?

Елена Станкова: Нека да започна с краткото представяне на нашата вече семейна двойка. По лична карта все още се казвам Елена Георгиева Станкова,  по документа от гражданското – Елена Георгиева Станкова–Трифонова, а във „Фортисимо”  (смее се) - Елена Трифонова. За първи път, откакто съм се омъжила,  някой ме търси с новото фамилно име. Аз съм от Шумен, а съпругът ми Галин Трифонов е от Нови пазар. В момента живеем в Шумен.  Наборчета сме си – на по 22 години, само че,  нали било модерно да си имаш  кака, Галин има късмет – аз съм с 9 месеца по-голяма.

Ще ни споделите ли кога и как се запознахте?

Елена Станкова:  Запознахме се там, където работим. Колеги сме в магазин за бяла и черна техника. Интересното е, че в самото начало мен ме беше страх. Е, може би това е  силно казано, но наистина не знам какво точно чувствах. Определено не съм си повтаряла на ум „Уауууу, какъв е готин!”  или „Ей, сладур,  хайде на кафе!". Напротив – той доста ме респектираше. Но в процеса на  работата и по време на банкети на фирмата – постепенно се опознахме. За съжаление,  не можахме да посрещнем 2009 година заедно. Той беше на гости в негов приятел,  който в последствие ни стана кръстник. Когато се чухме да се поздравим за Новата година обаче, разбрах какво му се е паднало от баницата – „Имате си вече булка, догодина – люлка”. И така – от ден на ден, заедно на ски, ала-бала... Ние определено не разбрахме как се озовахме в сватбена агенция „Горчиво”.  Първата част от късмета в баницата се сбъдна доста бързо.

Как мина сватбеният ви ден?

Сватбеният ден! Не,  не си го представях толкова хубав,  пълен с емоции, и не знам защо ми идва на ум определението:  „Съвременна приказка – Модел 2009”. В деня на сватбата се случиха куп непредвидени събития. Валя дъжд, а преди да посрещна младоженеца вкъщи, успях и да си поскъсам роклята. Лудница! (смее се) Напрежение! Подготовка,  грим и  прическа. Тук е момента да благодаря на фризьорския салон, в който ми ги направиха страхотни. Наистина, супер нестандартна прическа и  прекрасен грим! За подготовката в ресторанта ни помогна една невероятна жена -  Валя от агенция „Горчиво”. Тя се погрижи за всичко. Приказна обстановка в ресторанта! Банкетът мина супер! С кръстницата пяхме, играхме, скачахме,  бесняхме, както ще видите и от снимките.


       
P.S. Историята за сватбата на Елена и Галин звучи като в приказките, а краят, разбира се, е в духа на традицията: „Три дни яли, пили и се веселили!”

Това обаче е само краят на сватбата. Елена и Галин вече пишат продължението на живота-приказка! Гледайки снимките, които  наистина говорят много, си казвам, че младостта, красотата и любовта безспорно са си дали среща в Шумен!

За fortisimo.eu – Мина Денева

 

1 коментара

 1. Imam edna zabelejka kam viziyta na bulkata.Otpe4atacite ot banski varhu kojata na bulkata sa mnogo grozni.Bi mogla da izbere druga rokly ili drug banski,ne znam !No tova se nabiva mnogo na o4i.A v tozi den misly 4e mladojencite trybva da badat maksimalno perfektni!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Моята луда сватба

Популярно от Моята луда сватба

Студио Трима

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Моята луда сватба

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Съвременна приказка – Модел 2009

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414