ФортисимоМинах ли те? Минах ли се?

Е-мейл Печат ПДФ

Раздвоението на лирическия герой в песента на Слави сигурно е породено от несигурността, която изпитва. Такава ситуация се създаде през изминалата седмица на фона на всички интриги, компромати и медийни изяви, които са намерили място на страниците на жълтата преса.

Дали Цветан Цветанов не се мина като продължи да води „войната” срещу „отрочето на Алексей” в-к „Галерия”? Седмичникът излиза с водещо заглавие „Скандал №1: Гузният Цветанов арестува журналист”. Така вътрешният министър осигури списването на половината вестник, в който наричат действието му „опит за сплашване на медиите”. Сянката на Бойко накара Явор Дачков да напише „Той полага по-големи усилия да събори правителството, отколкото Сергей Станишев” , определяйки го като „най-голямата заплаха за сигурността на държавата” и още: „неизбежната катастрофа изглежда по-сигурна от всичко останало”. Така уж опитът му да прегази престъпността, му погоди лоша шега. Казано по друг начин от Ива Николова във в-к „ШОУ” „…предричаното му ярко бъдеще на извисяваща се сянка всъщност да го изпрати в продължителното му минало на дълга сянка”, визирайки имитаторството на Цветанов.

А след като има заплаха за националната сигурност дали президентът Георги Първанов не се мина, забърквайки се в тройката  Алексей-Яне-Цветан? Според Пламен Николов, парламентарен секретар по време на Жан Виденов, Гоце е главата на Октопода ( в-к „ШОУ”). Той покровителства Алексей Петров, като основната цел на Първанов е да си осигури политическо бъдеще след приключване на мандата му.

Какво ще е политическото бъдеще на шефа на СОС Андрей Иванов? Дали пък той не се е минал, извозвайки толкова много народ, като е присвоил незаконно имотите им? В-к „Галерия” разкрива, че по данни на Агенцията по вписванията Иванов има 43 имота, като за периода 1992-1999 г. присвоява половината от тях. Може и да не се е минал, все пак притежава 39 парцела от по 57 кв.м. в кв. Люлин, иначе казано столичния базар „Искра 200 Север”. Иванов национализира имот в Банкя, който по времето на соца е бил детска площадка. След реституцията имотът не е бил върнат на законните му собственици, с обяснението, че там има минерална вода. Така шефът на СОС в момента има огромен имот с подземен басейн с минерална вода, твърдят от „Галерия”.

Мина ли се Яне Янев, къпейки се в секс и политически интриги? „Глътни ми спермата, за да се свържем кармично” пишело в един от sms-ите до младия активист Светослав Стефанов (в-к „Уикенд”). 100% хетеросексуалният е държан от Алексей Петров чрез гей-компромат, твърди пред „Уикенд” Волен Сидеров. Но Яне Янев не е прост човек, той използва ситуацията, има дълга и последователна мисъл („ШОУ”), която пък започва да излиза в специална колонка във в-к „Галерия”, видя Глухарче. За жалост „Ядосано с Яне” в писмен вид не е толкова интересно, тръпката е по-голяма когато той говори от тв екрана.

И накрая най-симпатичната интрига, съдържаща истински секс: мина ли се Валери Божинов, замествайки Поршето Алисия с Трабанта Николета? Кой ги сравнява с тези марки автомобили? Малката перука (Ники Михайлов). Според „ШОУ” фолк певицата първа изневерила с вратарчето, което ядосало Божинов  и той решил да отмъщава с бившата на Михайлов - Николета Лозанова. От цялата тази история секс бомбата живее сега с Бижутера, той пък олекна с 3 млн. и 10 000 евро, месечна издръжка за Валери – младши и няколко имота. А Малката перука засега е с празни ръце. За вестник „Уикенд” щастливият Бижутер, който се качва на Трабант дава пространно интервю, отричайки всички интриги с простото обяснение, че любовта между двама души винаги има край.

Права е Татяна Дончева като казва „Кьорав карти не играе” („ШОУ”)

Прав е Явор Дачков като казва: „България е място наопаки” („Галерия”)

Прав е Яне Янев като казва, че измина седмица на „политически абсурди”, не е прав само за едно – чистата съвест не се определя от броя на креватите, в които спиш спокойно („Галерия”), по простата причина, че обикновено креватът е мястото, където чистата съвест престава да съществува.

В следствие на цялата тази бъркотия нормално е един лирически герой да изпадне в несигурност и да си каже: „Ще полудея, 'баси майката, какъв живот живея!”

За fortisimo.eu – Глухарчето

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Минах ли те? Минах ли се?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414