ФортисимоУикенд в галерията на шоуто

Е-мейл Печат ПДФ

Така е, уважаеми читателю. Нищо не пречи да прекараш уикенда в галерията на шоуто. След като жълтата преса стана толкова модерна, понесена на гребена на клюкарския интерес, внимателният преглед на fortisimo.eu установи, че страниците са повече от темите, достойни за тези издания. Например - сюжетът с водещата на „Денсинг старс 2” Елена Петрова.

Още преди три седмици „Уикенд” разказа, че чаровната дама е имала сексуално преживяване в асансьора на Народния театър. Тази седмица новият вестник „Галерия” също реши да попълни колонките си с тази случка, която на всичкото отгоре станала преди години. Нищо, че сега се мъдри в рубрика с гордото название „Hot news”.

Иначе от „Галерия” ни застреляха с информацията, че телевизионният водещ Милен Цветков е бил сериозно гадже на журналистката Виолета Симеонова, която понастоящем ръководи информационното бюро на Европейския парламент в България.

След триумфалната обиколка на първия брой на „Галерия” – удостоен с коментар на премиера в предаването „На 4 очи” и редакторско кафе в ДАНС – колегите са проявили неочакван вкус, като не ни занимават основно с темата. Просто снимчица на излизащите от „българското ФБР” Явор Дачков, Кристина Патрашкова и Зоя Димитрова, придружена от жлъчен коментар на последния, из вътрешните страници.

Челото на броя ни връща към неразрешения случай с убийството на сестрите Белнейски, а „Галерия” претендира, че открил невиждан досега дневник на момичетата. Любопитно е, че с коментар във вестника се появи и журналистът Велизар Енчев, който негодува за удостояването на Силвио Берлускони с орден „Стара планина”. Енчев нарича премиера на Италия „мафиот”.

„Уикенд” пък съобщава от първата си страница, че Христофорос Аманатидис започвал нов живот. Престъпният бос се сбогувал с бизнеса и армията си чрез обаждане по сателитен телефон.

Най-вероятно за да отговори на конкуренцията, която публикува изповед на Весела Лечева в предишния си брой, най-тиражният български седмичник предоставя темата на някогашния радио водещ Боби Цанков. Цанков се оказа замесен и в игрите на Манол Велев. Много кадърно момче тоя Боби! От писанията му в „Уикенд” би следвало да заключим, че мръсните тайни на Велев, довели до изстрелите срещу него, са свързани с прането на мръсни пари.

В светските клюки вестникът съобщава, че Иван и Андрей са пред фалит, заради неразумни инвестиции в терени за строителство.

Сега ни се предоставя възможност да тестваме колегите от „Уикенд” и тяхната информираност.  Екипът твърди, че „Денсинг старс 2” е нагласен, а Годжи и Краси Радков са сигурни финалисти. Гледаме, колеги, и ще видим!

Жълтата преса, естествено, разглежда и темата с отвлечения през седмицата Румен Гунински, лансирайки разнообразни версии. „ШОУ” смело обявява, че исканият за младежа откуп е в размер на 1 милион евро. Темата с похищенията изглежда основна за вестника, като челото на броя разказва за вече установено убития милионер Стоянов. Според „ШОУ” поръчката за това убийство идвала от бившия финансов министър Милен Велчев. Вестникът продължава да се рови в интимния живот на Сергей Станишев, очевидно отклонявайки всички внушения на конкуренцията за нетрадиционна сексуалност на бившия премиер.

„ШОУ” пише, че Сергей бил забъркан не в един, а в множество скандали с девойки. Сериозната част този път е поверена на Муравей Радев, който твърди, че народът щял да запомни Симеон Сакскобурготски като „търгаш и използвач”.

Любопитно е как станахме част от световните „жълтини” покрай трагичната смърт на Стивън от „Бойзоун”. „ШОУ” публикува интервю с българина Георги Дончев. Той разказва, че преди инцидента в действителност е бил интимен с певеца, а след това – и с мъжа му!
 
Питаме се, уважаеми читателю, дали някой ден ще ни се наложи да величаем подобни типажи, като „достойни посланици на България по света”?

Това е всичко от тях и от нас за тази седмица.  Следете клюките, за да можете да ги контролирате. И никога не забравяйте, че все ще се намери кой да духне глухарчето.

За fortisimo.eu – 19.10.2009 – 25.10.2009 год.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Уикенд в галерията на шоуто

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414