ФортисимоКакви са мъжете според бельото, което носят?

Е-мейл Печат ПДФ

Жените май са много по-наблюдателни, отколкото си представяме. Те не спират да използват максимата „Кажи ми какво носиш и харесваш, за да ти кажа какъв си”. За дамите било еднакво важно да знаят „какво бельо предпочиташ” и „кой е зодиакалният ти знак”.

Прочетох няколко подробни анализа в Интернет и – ето едно обобщено мнение, представящо дамските стереотипи.

Слипове били предпочитани от порядъчните мъже. Тези с добри маниери и хладнокръвни реакции. Жените са стигнали до извода, че голям процент от мъжете,  които носят твърде тесни слипове, са вманиачени в собствената си физика. Отделяли твърде много време за тренировки и броят хапките на своите възлюбени. Дамите смятат, че военните предпочитат такова бельо. Слиповете се носели от хора с нетипично чувство за хумор и с афинитет към правите дънки.

Широки боксери пък обичали мъжете, които без никакво притеснение жените биха запознали с техните майки. Те си падали по спорта и не обичали ограниченията. Това бельо дамите считали за най-консервативният избор. То давало следните сигнали: „липса на импулсивност”, „слабо изразена творческа натура”.

В същото време нежният пол осъзнава, че това са мъже, които са зрели и добре знаят цената си. Внимание, изборът на боксер с широк ластик моментално изключва предното правило – говорел за мъж с младежки дух. Дамите обаче се пазели от мъже, които носят копринени боксери, защото те били твърде критични.

Привържениците на ластични боксери се считали за по-резервирани в отношенията си и по-алтернативни като поведение. Мъжете, носещи това бельо, не се опитвали да впечатлят никого, те просто залагали на удобството. Дамите споделят, че тези боксери се носят и от опитните играчи, които могат лесно да те вкарат в леглото, а на сутринта да заявят, че не са готови за връзка.

А мъжките прашки?! Анкета на „Космополитън” показва, че повечето жени гледат с добро око на това екстравагантно бельо. Според тях мъжете, които носят чак толкова изрязани „дрешки”, били готови за авантюри и предизвикателства, и можели свободно да се наслаждават на живота. Те винаги искали да пробват нещо различно и не се притеснявали от думата „мода”. Липсвали окови за тяхното въображение.

Мъжете, които не носят бельо, се считат за най-провокативни от дамите. Те обаче били и лишени от сексапил, тъй като изненадвали направо, без да оставят вратичка за някаква мистерия. Тези господа били със строги принципи и изключително придирчиви.

Естествено, жените сигурно знаят, че няма как да разпределят всички мъже в тези категории. Но… въпреки това, винаги ще подходят към избора ни на бельо с някакви предразсъдъци. Така че… Момчета, имайте едно на ум.

Предстои да научим какви пък са дамите, според бельото, което носят.

За fortisimo.eu обобщи Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Какви са мъжете според бельото, което носят?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414