Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Какво носим в дамската чанта

Е-мейл Печат ПДФ

Какво носим в дамската чантаКакво няма в една дамска чанта? Този въпрос е колкото забавен, толкова и трагичен. Сигурна съм, че сте присъствали на поне един случай, когато дама търси портфейла си и вади от чантата си наглед невъзможни за носене неща.

Самата аз съм вадила от там разклонител, зарядно за телефон и кабел за лаптоп, докато се опитвам да намеря документ за самоличност.

Има обаче няколко задължителни предмета, които не бива да напускат дамския аксесоар, а защо не и мъжката чанта? На повечето мъже започна да им писва да пълнят джобовете си с портфейл, ключове, тефтер, химикал и каквото още им е нужно през деня.

Важно правило е да не използвате чантата си като кошче за боклук – слагайте само необходимите неща. Задължително е да не се превръщате в костенурка – няма нужда да носите къщата си със себе си. Сешоарът си е добре и в шкафа до огледалото, оставете го там!

Ето моят списък с препоръчителни за носене в чантата предмети. Забележки се приемат, стига само теглото на аксесоара да не надвиши нормалното за една разходка из града. Все пак не искаме да си причиним гръбначно изкривяване, само защото не сме преценили какво да сложим в чантата си, нали така?

Ще пропуснем задължителните документи, ключове и пари, защото те се подразбират от само себе си.

От полза обаче ще ви бъде следният списък:

1. Кърпички – сухи и мокри. Всичко се случва и ще е хубаво да можем да забършем ръцете си, ако се изцапаме, а наблизо няма вода.
2. Полираща гъба за обувки – по вида посрещат, все пак.
3. Тефтерче и химикал – грандиозните идеи обикновено ни спохождат без предупреждение и само веднъж. Затова е добре да можем да ги запишем ;)
4. Гребен.
5. Презервативи – няма нужда от обяснение. Всеки модерен човек знае, че е добре да носим в себе си поне един. Независимо какво е семейното ни положение.
6. Ментови бонбони – за свеж дъх. Може да срещнем любовта на живота си по пътя след работа, а точно преди това да сме хапнали риба. Не бива непредвидливостта ни да попречи на срещата ни.

Сред предметите можем да добавим балсам за устни, огледалце, крем за ръце, за лице, игла и конец... но се опасявам, че така ще стигнем и до сешоара, който е добре да остане в шкафа ви.

Целта на дамската чанта е не само да разнасяме притежанията си. Тя е прекрасен аксесоар, който допълва цялостния ни външен вид.

За fortisimo.eu – Илияна Кирова

 

1 коментара

 1. Всичко ми хареса с изключение на това за боклука... Ако наблизо няма кошче и ако все пак поне малко държим на околната среда няма да ни навреди да поносим излишна хартийка или опаковка от нещо в чантата си. Тефтерчето е добро средство за записване на "гениални идеи", но същата работа може да свърши телефона... Но ако сме последователи на традицията и тефтерчето е добър вариант. :)

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Какво носим в дамската чанта

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414