ФортисимоРекет, убийства и сватби нищят жълтите

Е-мейл Печат ПДФ

Глухарчетата са разноцветни, поне тази седмица. Засечки на лица по челните страници на родните таблоиди почти няма. От „Галерия” са истепосали на чело Таки по бански.

Снимката е маркирана с гриф „Скандал”, а заглавието ни информира, че Мафиотският бос „Рекетирал за Андрей Иванов”. В центъра на интригата стои Георги Славов, който обяснявал, че яки момчета на Таки го изнудвали за 400 хил. лв.

Акцията по рекета била свързана с право за строеж на 39 магазина в „Искра 2000 Север”. Проектът е на името на столичния гербаджия Андрей Иванов, твърди жълтото издание.

По традиция Бойко Борисов краси първата страница на “Шоу”. Вестникът обявява, че разследват Трактора, Баретата и Маргина за покушения над министър-председателя. Липсата на думата „евентуално” ни накара да се притесним за здравето на Българския Батман, но го мернахме по-новините на една от националните телевизии. Така се успокоихме, че Борисов е жив и здрав.

Свидетел срещу „Килърите” разказал на „ШОУ” за готвения атентат. Службите у нас от два месеца работят по разработка за ликвидирането на Бойко. Наскоро обаче била изтекла информация, че главата на министър-председателя струва 400 хил. лв. (точно колкото е исканият рекет от Георги Славов, дали е случайно ;). Работи се и по версия, че първо може да бъде ликвидиран Цветанов. От няколко месеца охраната му е увеличена. Хора на Златомир Иванов – Баретата са коментирали поръчката, твърди „ШОУ”. Като поръчител на атентат срещу Борисов таблоидът посочва Пешо Сумиста, лидерът на „Килърите”. Той дал задачата на Петър Стоянов – Вожда, който пък бил приближен до БСП. Така планът придобива и политическа краска, според „Шоу”.

Единственият партиен лидер, който получава централно внимание от две издания е шефът на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев. В опити да защити мъжката си чест, след доноси за неговата похотлива хомосексуалност, политикът обяви годежа си. Само от „Шоу” са отразили PR-кампанията. Вместо да му честити годежа с Галя Янчева (която се появява за сефте по медиите), жълтият седмичник показва данни от интернет проучване, според което 90% от анкетираните са убедени в гей наклонностите на лидера. „Подли лъжи и клевети” е отговорът на Яне.

„Уикенд” обаче не се трогва от рекламните акции на „Ред, законност и справедливост” и обявява с огромни букви на чело „Яне Янев строи тайно палат за 4 милиона”. Дворецът се намирал в родното му село Малки Цалим.

Ще кажете, е, нали трябва някъде да прибере новата си принцеса. Вестникът се заяжда, че уж най-честният политик у нас се оказал всъщност доста богат. Та кой строи същински палат във време на криза, пита се „Уикенд”.

За fortisimo.eu – Глухарчето

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Рекет, убийства и сватби нищят жълтите

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414