Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Учениците на Мария Илиева ще пеят пред публика в петък

Е-мейл Печат ПДФ

Учениците на Мария Илиева ще пеят пред публика в петъкПоп звездата Мария Илиева е в Шумен, за да води майсторски клас с осем млади вокалисти. Известната певица гостува в града по покана на Арт-академия „Симеонис“ на маестро Славил Димитров, Обединена школа по изкуствата „Анастас Стоянов“ и читалище „Стилиян Чилингиров“.

Изпълнителката на „Лунен сън” помага на шуменските таланти да научат по една песен, която ще изпеят пред публика в петък от 18.30 часа в залата на Общината. Учениците й ще покажат гласовите си възможности под звуците на градския духов оркестър „Михаил Биков”.

Ето как самата Мария Илиева описа сценичната изява, която цяла седмица подготвя с учениците й:

Младите хора, с които работя, са пълни с енергия. Мисля, че в петък концертът ще сбъдне мечтите им. Много от тях не са стъпвали на голяма сцена. Той ще даде един добър старт на професионалната им реализация. Някои от тях вече са развити вокалисти, а останалите имат страхотен потенциал. Моята задача е да предам опит, мисли и знание. Репертоарът, който всеки от участниците си е избрал, е доста интересен. Песните са познати, но изпълнителите ще вложат и свой характер. В петък ще чуем песни на Ищтар, Мейси Грей, Алишия Кийс, Евънесънс, Нели Рангелова, Уест Лайф. Китката от музикални стилове е изключително пъстра. Надявам се Шуменската публика да хареса концерта и да пожелае той да се случи пак.

Поп звездата Мария Илиева е в Шумен, за да води майсторски клас с осем млади вокалисти. Известната певица гостува в града по покана на Арт-академия „Симеонис“ на маестро Славил Димитров, Обединена школа по изкуствата „Анастас Стоянов“ и читалище „Стилиян Чилингиров“.

За да бъдеш звезда, което за мен е по-скоро свързано със състояние на духа, са нужни много качества, които идват и с опита, и са предоставени по рождение. Това, което искам да запомнят младите хора в курса от мен, е че големият артист е сбор от талант и личност. Искам да ги науча да имат характер, който да си личи и в поведението и в пеенето им. Когато те намерят правилната формула за себе си и ако все още мечтаят за музика, тогава пак ще се видим, за да усетим, кой от тях е станал звезда.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

Виж още: Абсолютно обичаме Мария!

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Учениците на Мария Илиева ще пеят пред публика в петък

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414