Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Влез в роля

Е-мейл Печат ПДФ

fortisimo.euСтрува ви се, че детето ви понякога ви лъже? Може би просто не виждате актьорските му заложби. Не е нужно да го подлагате на детектор. Можете да се доверите на професионалиста Цветан Николов.

Младият актьор ще бъде в Шумен всеки уикенд, за да развива въображението и творческото мислене на вашето хлапе, ако то е във възрастовата група от 6 до 13 години.

Е, може да не стане втори Маколи Кълкин, но, най-малкото,  ще развие говорните си умения. А ако продължи с обучението – може дори да викнат класната му в Шоуто на Слави, да разкаже какъв е бил като малък известният вече актьор. Може и по неволя да разберете дали става от него танцьор, ще оцелее ли на екзотичен остров... или ще се снима в касов български филм. Срещу месечна такса от 25 лв. и два астрономически часа всяка събота и неделя – детето ви може да развие прекрасен талант.

Това предлага за поредна година Младежката организация за независимо театрално и филмово изкуство МОНТФИЗ–Актьорски школи – Шумен. За осемгодишното си съществуване, тръгвайки от ГПЧЕ „Никола Вапцаров”, и известна вече в цялата страна, МОНТФИЗ е обучила множество театрални таланти.

Уроци по актьорско майсторство за младежи от 14 до 25 годишна възраст ще преподава в града ни и Кольо Стайков. Тук, за същата месечна сума, но за двойно повече време, ще се работи върху сценичното присъствие, импровизацията и актьорските етюди. Пък после, ако тийнейджърът във вашия дом е с кандидат-студентски мераци, може да се обадите на братовчедка си в Пловдив и гордо да кажете: „Пък моя Петър (или пък Калина) го приеха в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов!!!”

Ако сте попрехвърлили 25 години, не се тревожете – има и уроци за възрастни. Всеки вторник и четвъртък от 18:30 до 20:30 часа можете да се разтоварите от стреса, влизайки в друга роля. Или излизайки от тази, ежедневната, с която сте свикнали. Кога стартира есенният прием? От 3 до 6 ноември от 11:00 до 19:30 часа можете да се запишете за уроците в Младежки дом. Учебните часове започват в периода от 7 до 12 ноември. Пак там.

Бъдещият Тодор Колев може да се крие във всеки от вас!

За fortisimo.eu – Светла Крумова

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Влез в роля

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414