Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Написахте ли си писмото...

Е-мейл Печат ПДФ

Написахте ли си писмото...Би трябвало времето ми за приказки, за вяра в принцове и принцеси, за очакване на добрата фея и на Дядо Коледа да е безвъзвратно отминало.

Все пак съм в зрялата възраст, когато „човек вече много знае и е наясно със себе си”. Но аз продължавам да вярвам в чудеса. Наистина! Изобщо не се шегувам.

Без излишни драми, в моя живот е имало (и продължава да има) доста сериозни изпитания. Не си спомням такъв момент, в който да съм изгубила вярата си. Вярата в себе си, в друга висша сила, която не си обяснявам и наричам Бог, вярата в близките и приятелите ми и в... чудесата. Безброй примери има в живота ни за силата на положителното мислене, и вероятно то ни води напред и по-често ни пази от злини. Понякога и да не успее, все пак положителната ни мисъл ни донася или ни вкарва в радостни моменти. Аз на всичките такива, много желани, много изстрадани моменти и на всичката голяма радост, която съм получила в живота си й казвам ЧУДО.

Продължавам да „пиша” писма на Дядо Коледа. Всяка година! Преди време пишех писмата в ума си, в сърцето си, понякога на листчета, които носех в чантата си, или окачах на вратата на спалнята си. Написани желанията ни придобиват и друг смисъл – вече са споделени, излезли са от нас...

Написахте ли си писмото...

За честта на истината трябва да кажа, че някои от съкровените ми желания не се изпълниха, но и затова трябва да бъда благодарна. Животът ми направи завои, за които чак сега осъзнавам, че са били за добро. Убедена съм, че нищо в живота ни не е случайно.

Откакто станах майка, вече пиша писма на Дядо Коледа, истински, в плик и с голямо старание. Заедно с желанията на сина ми, записвам и своите. Ако искате вярвайте, но се изпълняват... Не в буквалния смисъл, не точно каквото съм написала, но най-жадуваните неща, най-трудно изпълнимите, пожеланите с цялото ми сърце, наистина се случват.

Кой друг, ако не Дядо Коледа го може това?

Няма нужда да ги изпращате в писма с плик и марка по пощата, нито в електронните си пощи, просто ги напишете и ги оставете във вашия дом, където вие искате. Той ще ги намери, защото само Той най-добре знае къде да потърси вашите желания, и кой от какво има нужда...

Не се бавете, започвайте да пишете писмата! Само че когато пишете – пишете със сърцето си!

За fortisimo.eu – Нели Русева (снимка: laplandletters.com)

 

1 коментара

 1. Когато дъщеря ми беше малка аз също пишех писма на Дядо Коледа! Странно е защо, когато децата израстат ние спираме да пишем писма! Благодаря, че ми напомни Нели! Тази година и аз ще напиша!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Написахте ли си писмото...

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414