Фортисимо„Плейбой” колекция в джоба

Е-мейл Печат ПДФ

„Плейбой” колекция в джоба

Вече разбрахме, че днес еротичното издание „Плейбой” празнува 57-я си рожден ден. Мъжкото списание се продава на хартия, в дигитален вариант, а дори има и специална мобилна версия.

Сега обаче корпорацията на Хю Хефнър реши да предложи пълния архив на палавия ушатко във външен хард. Дигиталното устройство побира всички месечни издания, публикувани в Америка, през последния половин век (+ седем години). Черната кутия е описана като достатъчно малка, за да се скрие във всяка чанта или джоб.

„Защо ще държите 650 от любимите си плеймейтки в кашони под леглото или в гаража. Вземете ги със себе си през този празничен сезон”, призовава PR екипът на „Плейбой”.

„Плейбой” колекция в джоба

Преносимият USB външен хард се продава за 300 долара и предлага допълнително 200GB свободно място, което може да използвате за лични цели. Производител на дигиталния архив е компанията Bondi Digital Publishing, която предложи подобни колекции на списанията New Yorker и Rolling Stone.

Миналата година и National Geographic публикува своите издания в цифров вариант. В подобен твърд диск са събрани всички научнопопулярни списания, създадени в интервала 1888 – 2008 г. Цената на архива е 200 долара, със 100 по-малко от стойността на 57 годишната история на „Плейбой”. Но… какво да се прави, порното винаги е струвало по-скъпо от познанието.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глобалното село

  Популярно от Глобалното село

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Глобалното село

  Щрак

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глобалното село Глобалното село „Плейбой” колекция в джоба

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414