ФортисимоИзвънземните идват!

Е-мейл Печат ПДФ

Извънземните идват!

Две Интернет спекулации с извънземна тематика завладяха виртуалното пространство вчера. Започвам с по-таблоидната.

Според някой си астрофизик, на име Крейг Каснов, огромни космически кораби приближават планетата ни.

Три гигантски неидентифицирани летящи обекта с дължина десетки километри пътували към Земята, твърди Каснов, цитиран от Днес.бг.

Огромните кораби щели да ни дойдат на гости в средата на декември 2012 г., което съвпада с края на календара на маите и с евентуалния край на света.

Единият от приближаващите обекти имал форма на цилиндър, а друг – на диск.

Земляните реагирали различно на тази информация. Някои смятали, че извънземните идвали, за да спасят хората от катаклизми. Други, напротив, били сигурни, че намеренията на пришълците изобщо не са дружелюбни.

Според Крейг Каснов на човечеството не му оставало друго, освен да чака. Космическите обекти пък скоро щели да могат да се видят и с телескоп.

Ами, ще чакаме… но не появата на извънземните кораби, а пресконференцията на НАСА, предвидена за днес. От Космическата агенция на САЩ пуснаха любопитно прессъобщение, че на 2 декември ще бъдат разкрити разтърсващи космически биологични открития, за съществуването на извънземен живот. В медиите се спекулира, че са намерени бактерии от други планети, които могат да фотосинтезират.

Дали е така – това ще научим по-късно днес.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов (снимка: scandalni.com)

 

4 коментара

 1. А дали са спекулации, или този път просто няма как да се скрие информацията, защото не след дълго тези обекти вероятно ще са тук? И кой ще е виновен за укриването на толкова важна информация тогава? Това е от фундаментална значимост за цялото човечество и никой няма право да скрива каквото и да било във връзка с подобни неща. Може да е жизненоважно дори за целия живот на планетата ни. Помислете за това.
 2. Прав си, брат! На илюминатите им остава малко! :)
 3. Земята се посещава всекидневно от чуждоземни апарати, някой от които са разумно управлявани, друга част - роботизирани с цел изследване процеса живот на земята! Съществуват определени места на земята / секретни зони/ , където се съхраняват останките на няколко НЛО, както и информацията от аутопсии на съществата в тях. Инженери и учени правят опити за разгадаване функцията на НЛО и тяхното копиране. Всекидневно има данни за наблюдения на тези апарати, голяма част се забелязват от хората / населението на нашата земя. Често при навлизането към земята някои от тях се заснимат от камери на сателити и станции, събраната информация се засекретява с цел да не бъде достъпна за медиите, след което учени от НАСА и Руски специалисти работят по доставените им данните. Ако твърдението за пристигащите НЛО е вярно, то вероятно ще стане в публичен контакт с населението на земята.
 4. Знаете ли защо ги укриват упорито .Защото този свят в който те сьздават правилата за живот и подчинение скоро ще рухне.Защото извьнземните ще ни отворят очите за доста неща и тяхния свят на правителствата в сянка ЩЕ РУХНЕ.А това на тях не им се иска затова сьс зьби и нокти бранят тази тайна.Ще изчезне материалното а това тях най много ще ги боли ама да МРАТ тия гадове.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глобалното село

Популярно от Глобалното село

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още от Глобалното село

Щрак

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home Глобалното село Глобалното село Извънземните идват!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414