Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Колко лоши са лошите момчета?

Е-мейл Печат ПДФ

снимка: actualno.comВ света има много "лоши" момчета. Известни с буйния си нрав, непукизма и страхотния си чар, те често пъти са център на вниманието ни. Мацките си падат по тях, а мъжете се радват на разкрепостеността им или тайно им завиждат...

Световноизвестни лоши момчета, например, са Томи Лий, който дълги години "размътваше" водите около секс-бомбата Пам Андерсън. Друго лошо момче е Роби Уилямс – той е любимецът на британките и често посещава "лошите" им мечти... Има още много примери за такива непослушни момчета, както в световен мащаб, така и на родната ни земя. От много време насам Мишо Шамара (a.k.a Big Sha), Ванко 1, Спенс, Асен Блатечки и още много други родни звезди се славят с характеристиките на "лоши" момчета.

Не малко пъти е дискутирана темата за лошите момчета (и жените кучки). Не малко глави са завъртели, и не малко сърца са разбили (да не говорим за разбитите глави...). Лошите момчета винаги са в центъра на купона, грабят от живота с пълни шепи и общо взето – живеят на ръба. Това е тяхна запазена марка.

Често пъти, ако съдим по външните прояви на тези калпазани, можем да решим, че те са абсолютни непукисти и единственото, което ги вълнува е тазвечершният бой, който смятат да спретнат в най-близкия клуб. Но ако се вгледаме по-надълбоко, някак по-навътре, разбираме, че в тази корава обвивка се крие една нежна душа, един търсач на силни усещания, човек, който иска да го приемеш такъв, какъвто е, както и той теб те приема такава, каквато си.

Освен всички характерни черти, с които се славят непослушковците – от безпаметните сбивания, радушното отношение към проблемите, външният вид "неглиже", адската харизма, тези чаровници имат още една много характерна за тях черта. Те никога не порастват. Затова и ги наричаме "момчета" – независимо дали са на 20 или 35 години. В тях винаги остава онова детско качество, онова невинно излъчване, съчетано с онзи толкова секси привкус на някаква вътрешна хармония.

Опитите за опитомяване на тези палавници са абсолютно безсмислени и винаги безрезултатни. А дори да има ефект, то тогава би се загубило неговото Аз, и вече няма да е човекът, когото си харесала.

Детските им нрави, хормоните, които бликат от тях, и на всичко отгоре съчетани с някаква силна мъжественост, са интересна комбинация от качества, които обаче не винаги им помагат. Всички ние, в определен момент осъзнаваме, че е нужно да пораснем и да погледнем на живота от друг ъгъл. Но тези вечни тийнейджъри не постъпват както постъпват "всички останали", те никога не следват матрицата на обществото и не изплащат данък "Мнение".

Но каквито и недостатъци, или положителни черти да имат, лошите момчета винаги ще бъдат дискутирана тема и ще присъстват в тайните мечти на много момичета...

За fortisimo.eu – Ваня Тенева (снимка: actualno.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Колко лоши са лошите момчета?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414