Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Мъжете имат нужда от разнообразие

Е-мейл Печат ПДФ

Мъжете имат нужда от разнообразиеУмните жени добре осъзнават силата на горното твърдение. Като всяко друго млекопитаещо, инстинктът на мъжа го кара да се съвокуплява с колкото е възможно повече женски.

За да бъде в моногамна връзка, господинът се нуждае от визуално разнообразие. Чудесен помощник в тази насока се явява секси бельото. Благодарение на оскъдните парцалки Той може да залъжe себе си, че живее в харем с десетки жени. Така ще е доволен и верен. Провокативното бельо се явява съвременният чувал на главата.

Та, говорихме си за умните жени, които познават въпросния визуален ефект и не подценяват неговата сила. Затова те с удоволствие приемат подаръци от дантела за Коледа.

Факт е, че много мъже използват новогодишните празници, че да направят подарък на себе си, но през жените си. Те влизат с леко неудобство в скъпите магазини за бельо и търсят секси изненади. През януари повечето жени се връщат в същите тези магазини, за да върнат или заменят даровете. Дамите недоволстват, че мъжете им искали да се обличат като проститутки. А всъщност какъв е проблемът? Нали няма да излизате по улиците само по това бельо. Пък и проститутките са професионални продавачи на секс и добре владеят изкуството да търгуват себе си. Тези търговци са облечени и нагласени така, че да осъществят успешна сделка.

Спокойно можем да заявим, че жените, които носят разнообразно бельо имат по-верни партньори от дамите с памучни гащи.

Това е само един от начините за стимулиране на интереса на гаджето/съпруга в моногамна връзка. Има и още много, но този върши работа почти винаги.

А жените да се замислят, че всъщност е по-добре да получат секси бельо по Коледа, отколкото нови тенджери със стъклени капаци. Нали?

За fortisimo.eu – Симо (снимка: teenproblem.net)

 

3 коментара

 1. И жените имат нужда до разнообразие... При тях разнообразието не се свежда единствено и само до визуалната промяна на партньора, а излиза от рамките на този тесен диапазон, но...темата е дълга. Цял филм не стигна на Мел Гибсън да разбере "Какво искат жените", очевидно и двата му брака в житейски план
 2. О, моля ви се, не само ние отказваме бельо. Някой ще ми обясни ли, защо мъжът ми отказва да носи прашките, които му подарих предната Коледа? Аз нямам ли нужда от разнообразие?
 3. Мъжете не искат жените да се обличат като проститутки, а те го искат ...като смятат че по този начин ще впечатлят мъжете /и колежките си/ Това е феномен изключително за България. Понеже продавам дрехи за жени от много години мога да го кажа със сигурност: Българката умира да се облича като проститутка, и да "има същото" като колежката /приятелката/ . После мъжете ни били калпави...

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Мъжете имат нужда от разнообразие

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414