Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Жените имат нужда от... истински мъже

Е-мейл Печат ПДФ

Жените имат нужда от... истински мъжеВчера Симо ви занимава с желанията и нуждите на мъжете. Аз пък днес си позволявам малко да му противореча и да поясня какво искат жените. За хармоничните и вълнуващи отношения мъже – жени е важно какво искат и двата пола, нали така?!

Празниците може и да не са най-подходящото време да си „изясняваме” нуждите, но пък са добър повод.

Неоспорим факт е, че мъжете и жените малко си приличат по инстинктите, още по-малко по желанията си относно съвокупленията ;) Тъй де, на мъжете им било заложено да „бройкат” повече женски. Те и жените бройкат, ама по-рядко, защото бройкат със сърцето си и след бройкането стават много големи бели.

Умните жени, драги ми Симо, наистина знаят как да направят така че мъжете да онемеят като ги видят по бельо. Със сигурност обаче, ако един мъж си е настървено-за-секс-млекопитаещо, едва ли червените жартиери на любимата ще го накарат да остане в любовното ложе. Там някъде навън винаги ще има друга, по-точно други жени, които ще имат една провокация повече от неговата жена. Я по-къса пола, я по-дълга коса, да не говорим за ефекта на разголените деколтета и невероятните цепки. Няма лошо, този свят трябва да е разнообразен. Нещо повече – задължително е ;)

Мъжете, които искат и имат моногамни връзки го правят заради един кош други неща. Прав си, Симо, че умните жени знаят тези други неща и ги пазят ревниво за себе си. Там със сигурност влизат и оскъдните парцалки, и небрежно оставеното незакопчано копче на ризата, и едва забележимото (не демонстративно) отмятане на косата. Повечето умни женски знаят, че всички мъжки екземпляри се нуждаят от разнообразие. Обаче, Симо, и повечето умни и недотам умни женски също имат нужда от разнообразие. Добре би било мъжете да не забравят този простичък факт и когато тръгнат към магазините за еротично бельо – да помислят и за своето собствено също ;) Да направят „подарък” и за жените… все пак.

Жените също имат очи и ако бъдат провокирани с нещо интересно, предизвикателно – лелеее какви чудеса могат да направят... Освен това жените също имат нужда да сложат чувал на главата на някой мъж, най-вече ако вътре има твърде малко ;)

Не зная, Симо, ти какви жени познаваш, ама аз такива дето ще си върнат еротичните дантелки през януари в магазина не познавам. Изобщо няма такива, разбира се, ако не са в третата възраст (физически или ментално).

Жените, които аз познавам тайно или явно се надяват техния любим да се сети, да се престраши и да им купи някоя дрешка като на проститутките. Времената, Симо, много се промениха, сега жените – умни или глупави, знаят как да ококорят един мъж и с поглед да свалят гащите му. Все повече обаче започнаха и да изискват от мъжете. Умната жена, която се поддържа, не че няма, но няма да си обуе силиконовите чорапи, за някой мачо, който смята например, че това с почистването тук и там е глезотия.

И накрая, Симо, жените ще се грижат повече за нуждите на мъжете си, ако срещу тях наистина има истински мъже ;) и ще го правят с удоволствие.

Наближава Коледа, еротично бельо, красиво бижу или Бог знае какво друго (без тигани и вази, разбира се), мъже вгледайте се повече в жените си и си дайте сметка те от какво имат нужда.

Нали?

За fortisimo.eu само по бельо и с най-добри чувства – Форти ;)
Снимка: www.mensundies.org.uk

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Жените имат нужда от... истински мъже

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414