Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Списанието за живота

Е-мейл Печат ПДФ

Списанието за животаКогато коледните празници наближават – винаги се изпълвам с щастие. Едни от най-хубавите ми спомени са свързани с коледните и новогодишни празници. Елхите, украсата, цялата еуфория...

А всъщност нищо не е чак толкова еуфорично. Само в главата ми изглежда така. След Коледа цялото настроение не се изпарява, а напротив –всички очакват Новата година. И, разбира се, на Нова година раздаваме щедро късмети и пожелания и си казваме какво искаме да ни се случи през следващите 12 месеца. С това обаче не всичко се изчерпва. Даваме си и равносметка за изминалата година – какво ни се е случило, какво сме или не смe постигнали. И, в тази връзка, едно от най-важните събития в моята равносметка е свързано с fortisimo.eu.

За fortisimo.eu разбрах от приятел. Точните думи бяха „Абе, има няк`во ново списание в Интернет, много е яко!” Малко след това вече се бях превърнал в един от редовните му  читатели. В даден момент обаче да бъда само читател вече не ми беше достатъчно. Искаше ми се и аз да споделя нещо. И аз да разкажа история, да изразя мнение. Обадих се на Иван Капралов и той веднага се отзова. Уредихме си среща. Пристигнах леко притеснен. В главата ми се въртеше: „Как да му кажа, че и аз искам да пиша? Какво да му кажа? Ами ако той ми откаже? Или пък ако не съм достатъчно добър?”. В крайна сметка – още докато се срещнах с Иван, той прочете в мен какво искам да правя и пое нещата в свои ръце. Не ми отказа, даже ме окуражи и ми даде шанс да стана част от семейството на fortisimo.eu.

Списанието за живота

Тогава започнах да споделям и моите гледни точки за нещата от живота. Неслучайно казвам „нещата от живота”, защото, съзнателно или не, fortisimo.eu се превърна в списание, където има място за всяка тема. Където има отговор на всеки въпрос. Постепенно семейството на fortisimo.eu ставаше все по-голямо и по-голямо. И съм убеден, че то ще продължава да расте. Аз бих го нарекъл точно така – „списанието за живота”. Защото fortisimo.eu ни напомня не само как да живеем, но и защо си струва да живеем. Едно от любимите ми неща във fortisimo.eu е, че се чете от всички възрастови групи. В него има по нещо за всеки.

Fortisimo.eu е важна част от моята година, защото ще ми помогне да определя житейския си път напред. Когато нещо се върти из главата ми, знам, че има с кого да го споделя. Пожелавам на fortisimo.eu да се превърне във фактор за цялата страна. А по-нататък може би и за целия свят.

Списанието за живота

На всички автори в списанието пожелавам да не спират да се вдъхновяват и да творят все повече. На всички читатели желая чудеса не само на Коледа, но и през цялата година. Ако пък понякога не можете да ги откриете, е достатъчно само да посетите fortisimo.eu.

За fortisimo.eu – Траян Косев

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Списанието за живота

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414