ФортисимоЧудесата, свършващи по Коледа!

Е-мейл Печат ПДФ

Чудесата, свършващи по Коледа!Българите си пожелават чудни неща по Коледа. Мечтаят за по-добър живот. Стискат палци да се сдобият с нова кола, имот или поне заплата. Те се опитват да повярват, че по Коледа стават чудеса.

Спазвайки жанровата си политика, „жълтата“ преса отново обърна нещата и вместо за мечтаните чудеса на българите в седмицата преди Коледа предпочете да ни разказва за свършващите чудеса в живота на родните олигарси. „Олигарси във фалит“ пише в последния си брой „Уикенд“ и вещае края на чудната бизнес история на братя Диневи, Николай Банев, Христо Ковачки, Иво Прокопиев и Васил Божков.

Братя ДиневиТемата е разработена под тривиалното заглавие „Богатите също плачат“, но в текста има обилно количество от вече известна и абсолютно прясна информация. Чудесата изчезват. Братя Диневи останаха без собствено пристанище, Ковачки банкрутира тежко, Прокопиев в позорно бягство, „Умишлен фалит за Божков?“ и „краят на брадатите лъжи“ за Николай Банев.

В тази връзка е и разследването на броя в „Уикенд“, което наистина си заслужава да се прочете. На две страници вестникът разказва част от бизнес далаверата на ортака на Иво Прокопиев – Филип Харманджиев. „Кръгът „Капитал“ гушна 950 000 Евро по Сапард“, твърди „Уикенд“ и разкрива, че Винпром „Дамяница“ разполага само на хартия с 5 000 декара несъществуващи лозя, които осигурявали възможност да се произвежда минимум по 3 милиона литра вино. Последното пък се внасяло от съседна Македония. Чудесата на българското вино!

Чудни неща се пише и за семейството на Капка и Волен Сидерови. „Галерия“ примерно твърди, че тази чудна любовна история е на път да приключи – „Волен и Капка се разделят“. Клюката твърди, че Капка хванала на калъп атакиста с младата си народна представителка Деница Гаджева. В статията се казва, че и вестникът на партията бил на загуба, но Сидерова го държала, щото и харесвало да се титулува главен редактор. „Това пак е част от плана на враговете ни. Понеже знаят, че сме много силен тандем, и така целят да внесат объркване сред хората“, отговаря през „ШОУ“ госпожа Сидерова. От това интервю разбираме, че на Капка и е направена магия за смърт. Страшното е, че мерзкото дело очевидно е извършено от близък човек, но хубавото е че самата Вера Кочовска от болничното си легло е предупредила жената на волния атакист.

„ШОУ“ съобщава и за друго свършващо чудо. Как иначе да възприемем информацията, че „Никой не даде 25 000 на Лили, за да пее на Нова година“.

Чудни неща стават и около поредната разбиваща (като за последно) управлението песен на Слави Трифонов – „Нема такава държава“. Останахме впечатлени от твърдението на „Галерия“, че не друг а фолкаджийката Кали е скочила на Дългия възмущавайки се от новия политически хит. Според изданието: „Изпълнителката на „нашата система“ била толкова подразнена, че съзряла в парчето едва ли не призив да се бута ГЕРБ“.

Заглавието на статията е недвусмислено: „Слави буни държавата“, а вестникът, който също недолюбва властта намира удобен повод да отпечата пълния текст на новия „политически хит“. Странното е, че „Галерия“ излиза в четвъртък, а „ШОУ“, който е на будките от сряда вече е обяснил, че цялата клюка с критиките на Кали към Слави е една чудно съчинена история. „Не съм плюла Слави!“, заявява пред вестника самата Кали. „Певицата е възмутена от статия в пловдивския вестник „Марица“ със заглавие: „Кали заклейми новото парче на Слави Трифонов“. Кали обяснила, че наистина е дала интервю за „Марица“, но изобщо не е коментирала песента на Трифонов. „Аз и до момента все още не съм чула парчето“, обяснява още Кали. Това последното може и да е извинително, но ясно показва, че певицата не е голям фен на „Шоуто на Слави“.

fortisimo.eu – 20.12.2010 – 26.12.2010 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Чудесата, свършващи по Коледа!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414