Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Годината на любовта и новия живот

Е-мейл Печат ПДФ

Годината на любовта и новия животТака най-точно мога да опиша 2010 г. Има дни и периоди, в които любовта е навсякъде около нас. В очите, в сърцата, в лицата и въздуха. Тя просто витае и ни държи главите над водата, за да оцелеем и да си я спомняме.

Може би всеки е имал такава година, когато е дошъл мигът хората край него да се врекат във вярност и в любов.

Е, моята беше такава. В началото на 2010 от всякъде чувах „Ти знаеш ли че те се сгодиха...”, „Ти знаеш ли че те са заедно...”, „Знаеш ли те се ожениха...” и всички онези фрази, с които хората ти съобщават, че са открили онази истинската, силната и безкрайната любов, която всички търсим. Годината започна, продължи и завърши със сватби, коя от коя по-красиви и уникални.

Годината на любовта и новия живот

Разбира се, лятото беше сезонът на сватбите. Бях свидетел на две такива. Най-прекрасното беше че бяха една след друга и още не загубила тръпката от едната – само седмица по-късно станах свидетел на другата.

Точно тези събития ни карат вече да се погледнем с други очи в огледалото и да се обърнем назад когато бяхме на 16 и се целувахме „най-безсрамно” по кафенетата. А сега... сега си ходим по сватбите и се питаме, кога мина времето, в което единствена грижа ни бяха уроците и купоните.

Годината на любовта и новия живот

Любовта се разсипваше сякаш на ситни кристалчета от небето и хората край мен един по един намираха половинките си, търсени толкова дълго и желани толкова много. Но стига за самата любов, нека обърна внимание и на доказателствата, че тя съществува. Онези малки и нежни създания, които жените носят под сърцата си по 9 месеца.

Щастието да си родител и да имаш едно такова малко създание – сполетя много от моите приятелки. През месец или два разбирах за един нов живот, който преобръща нечии друг. За едно ново начало и за едно ново българче, което ще бъде възпитано и ще порасне тук в България. Ще види същите тревички и облачета. Ще усети същия вятър и ще се любува на същите неща на които и аз и ти, и той и тя сме го правили. Появят ли се тези малки и нежни създания на белия свят, ние още повече започваме да се вглеждаме с различни очи в огледалото и да се замисляме за новия живот, и колко сме пораснали.

Годината на любовта и новия живот

И преди няколко дни когато разбрах че едно ново и младо семейство очаква своето малко доказателство за силна и безгранична любов, усетих как един ураган ме завърта, вдига ме във въздуха и ме поставя отново на мястото, на което седя. Но вече различна може би малко пораснала, може би малко по-силна, и повече вярваща в истинската, силната и безкрайната любов.

През тази моя година на любовта и новия живот имаше място където споделях красивите моменти на онова очарователно витание и прекрасните моменти на моите приятели, запечатани в моето съзнание, такива каквито съм ги усетила и такива каквито ги усещам винаги когато си спомня за тях.

Красиви и истински като приказки. А това място е мястото, от което и ти и аз четем това, fortisimo.eu.

За fortisimo.eu – Меги Йорданова

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Годината на любовта и новия живот

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414