ФортисимоЛилавата сватба на Митко и Яна

Е-мейл Печат ПДФ

Лилавата сватба на Митко и ЯнаТя е Яна, а той е Димитър! Вече са семейство Братоеви. Те двамата толкова се обичат, че ако ги видите няма как да не усетите любовта им. В началото на декември Яна и Митко празнуваха сватбения си ден. 

A ние, техните приятели – споделихме тяхното щастие. Пяхме, танцувахме и бяхме част от приказката.

Познавам червенокосата Яна от година. Тя е лъчезарна и усмихната. Палави пламъчета има в очите й. Това момиче обича безкрайно много своя седемгодишен син, обича лилавият цвят, цветята и пеперудите, обича да пее, да щурее, да прави бижута и сладки, обича и Митко.

С Митко пък се запознах покрай Яна. Впечатленията, които е оставил у мен са, че е творец, дизайнер, купонджия, веселяк. Обича градините (особено тези, които той е сътворил), предизвикателствата, планината. Също като Яна обича да пее, да свири на китара, обича много и нея. Точно като в приказките, срещнали се двама луди млади, влюбили се и се взели.

Лилавата сватба на Митко и Яна

Къде ли можеха да се срещнат точно тези двамата, освен на място, където се пее, където хората се веселят! В пиано бар „Антракт”. Тооо… тяхното вземане не е просто вземане... :) Последва бурно ухажване, още по-бурна любов, докато накрая Митко падна на колене, за да помоли Яна да стане негова за цял живот. Както се казва, Митко хвана пеперудата, но само да й даде още един чифт крила. Тези на тяхната любов.
Само 3 месеца след като се запознаха идва и решението да има сватба. Ама да не си помислите, че е била традиционна.

Няма такова нещо!

Тяхната сватба е изцяло измислена и режисирана от тях двамата. Всичко! Тържеството, облеклото, мястото, всичко беше каквито са те самите. Идейно, весело, нетрадиционно и щуро – тяхната луда, луда декемврийска сватба.

Лилавата сватба на Митко и Яна

Яна, като всяка жена, се зае с организацията. Митко и ние, приятелите помогнахме с каквото можахме :) Аз получих специална покана, лично изработена от младоженците. Текстът завършваше така: „и нещо лилаво си сложете и с усмивка се явете”. Да, и дрес код имаше, всеки да си има по нещо лилавичко. Тогава започна голямото търсене и контене. Да ви кажа, че нямаше човек на сватбата, който да не си беше сложил нещо такова романтично лилаво.

Денят е 11.12.2010 г. (само нули, единици и двойки)! Като наближи обяд, поканените гости започнаха да се стичат към мястото на събитието – Евангелска църква „Живот чрез Христа”. Не, не се усмихвайте подозрително, вие просто не знаете каква сватба може да се получи там!

Лилавата сватба на Митко и Яна

Предишният ден младоженците сложиха своите подписи в Общината, така че предстоеше църковната церемония и един супер купон. Тези двама луди млади бяха помислили за всичко. Съвсем в началото изгледахме едно кратко филмче, което ги представяше кои са, на фона на любима тяхна песен. Настъпи и момента младоженците да влязат, като всички очакваха да чуят Менделсон. Да, ама не :) Тези младоженци не влязоха така. В залата зазвуча една друга музика.

Ние, приятелите цели два пъти правихме репетиция на сватбата – на танца, който последва. Танците на шаферите и шаферките по бялата пътека, по двойки, учуди останалите гости, но внесе едно прекрасно настроение. Младоженците също влязоха в залата с танц.

Лилавата сватба на Митко и Яна

Всеки си имаше задачка какво и как да прави, аз пък бях сватбеният фотограф. Бях толкова притеснена и уплашена да не оплескам нещата. Искаше ми се всичко да е перфектно (не, не стана :), но за сметка на това се забавлявахме безкрайно много.

Беше красиво, топло и необичайно! Пълната с хора зала, танцът, церемонията след това. Яна и Митко си дадоха тържествен обет и клетва за вярност пред хората и пред Бог, прочетоха молитва за благоденствие, поздравиха се с песен и затанцуваха своя първи танц като семейство (и този танц беше също толкова необичаен :), колкото са те самите).

Лилавата сватба на Митко и Яна

Така започна семейното пътешествие на нашите приятели, като в приказка - в лилаво, с песни и танци, с прекрасни торти, вкусна храна и напитки, и мнооооого усмивки! Тяхното пътешествие се понесе сякаш на крилата на пеперудата, наречена Любов!

След този необикновен празник и за тях, и за нас, гостите, Яна и Митко се отправиха към едно друго специално място. В един хотел, в една лилава стая, пълна с други лилави изненади, за които знаят само те двамата :)

Започна тяхното пътуване към мечтите и към големия свят, в който спасение и любов дебнат отвсякъде!

В началото на новата надежда за всички – 2011 година, искам да ви пожелая: ОБИЧАЙТЕ СЕ, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!

За fortisimo.eu – репортер от тази приказна сватба беше Мария! Мария Касчиева.

Лилавата сватба на Митко и Яна

„Без условие и с вяра,
щом един до друг застанем
в нежност, сила, свобода
ще се превърне любовта”

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Лилавата сватба на Митко и Яна

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414