Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Моята 2010: Цветан Димитров Христов

Е-мейл Печат ПДФ

2010-та беше годината, в която градих планове най-вече в професионален план. Очертах визията и пътя, по който ще вървя. Набелязах си цели. Подготвих много амбициозен проект, който се надявам през 2011 да осъществя.

Снимах малка епизодична роля в сериала "Стъклен дом" и още една много добра роля в щатски филм, която може да продължи и през 2011 в Луизиана.

За съжаление през изминалата година любовта остана на заден план. Раната от една раздяла не заздравява лесно и затова на този етап изцяло съм се посветил на работата.

Моята 2010: Цветан Димитров Христов

За радост обаче мога да кажа, че приятелите ми останаха до мен. Покрай филмовите изяви се запознах с нови и интересни хора, които ми помагат много. Така че по отношение на приятелите съм щастливец.

Като цяло 2010-та мога да определя като много щастлива и успешна за мен. Направих огромни крачки, както в професионален, така и в личен план. Пътувах повече из България. Надявам се тази година да пътувам повече и навън.

Следвах мечтите си една по една. Борих се с нетърпението си, но и сега съм нетърпелив. Нетърпелив съм най-вече за хубавите неща, които ми предстоят. Мечтая за световното кино и към днешна дата усещам, че е на една ръка разстояние. Вярвам, че ще успея да я сбъдна. В хороскопа ми пише: „Следвай интуицията си”. Моята интуиция не ме лъже и ще продължавам да я следвам.

Моята 2010: Цветан Димитров Христов

Общата ми равносметка за изминалата година е за една пълна година, добре реализирана в професионален план. Година, която постави началото на моя преход към нови цели. Година, която ме научи винаги да имам цел и да я отстоявам. Година, в която станах по-силен и по-амбициран.

Живях с добрина към хората, които срещам, това е част от моята житейска мисия. Всички хора имат нужда от добрина и аз ще продължавам да я раздавам.

На всички от екипа и на всички читатели на fortisimo.eu пожелавам ЧЕСТИТА И ЩАСТЛИВА 2011-ТА! Да бъдат здрави и на всяка цена да следват мечтите си! Да не спират да се усмихват и да бъдат добри един към друг!
 
За fortisimo.eu – Цветан Димитров Христов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Моята 2010: Цветан Димитров Христов

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414