Фортисимо



Какви са жените според бельото, което носят?

Е-мейл Печат ПДФ

Вече се разбрахме, че изборът на бельо говори много за характера на мъжа. Същото се отнася и за дамите. Така че – нека се съсредоточим върху техните „гащета”. Te могат да издадат дали е женена, дали е с вас заради парични облаги, и може ли да ви срита отзад при първия удобен случай. Бельото крие много отговори, но трудната задача е как да стигнете до него.

Дамски боксери

fortisimo.euТе са удобни и секси. Щом едно момиче ги носи, тя явно се подготвя за динамична вечер, която може да има и неочакван край. Тези дами са склонни да се вживяват малко повече във всяка ситуация и да нараняват хората наред, щом се почувстват застрашени. Освен словесно, те могат да преминат и към физическа разправа. Почитателките на дамските боксери са склонни да гледат футболни мачове наравно с вас и да не изостават дори в пиенето на бира.
Има и друг вариант - това бельо се предпочита и от пълните момичета. Задникът им изглежда по-малък в мини боксерите. 
Прашки

fortisimo.euБезспорно дамите, които носят прашки, искат да фокусират вниманието ви върху дупето си. Те са уверени, похотливи и готови на спонтанни провокации и приключения. Ще се почувстват засегнати, ако не уважите молбата им да забележите изявените им красоти. Но не коментирайте гледката - заговорете ги за нещо отвеяно или абстрактно и показвайте визуалния си интерес само с очи.

Гащи като на баба

fortisimo.euКолкото и нелепо да звучи, повечето момичета, които носят евтино и голямо бельо, го правят защото се чувстват комфортно в собственото си тяло и нямат нужда от допълнителни сексуални козове. Лошата новина е, че много от тези уверени девойки избират гащите на баба, защото са в сериозна връзка и искат да странят от наглите натрапници.
Светлината в тунела идва с различните апликации. Ако дамата с по-мащабни гащи има пингвинче, пеперудка или усмивчица отпред, тя иска да ви каже „обвързана съм, но мога да си позволя бързо приключение”.

Командо

В САЩ наричат така дамите, които освен че не носят бельо, са лишени от каквото и да е интимно окосмяване. Счита се, че тези девойки или искат да прескочат бързо фазата със събличането, или просто минават в графата „изпращялки”. Първият вид жени са изявени сексуални фурии, докато вторите са или твърде мързеливи, или твърде мърляви, или просто обичат да им е прохладно. Съветваме ви обаче да стоите настрани от тях. Не си заслужава риска.

Мъжко бельо

fortisimo.euУточнение - тук не говорим за момичетата, които са склонни да обуят боксерите ви като шорти, а за дамите, които наистина използват мъжко бельо по предназначение. Общоприетото твърдение е, че тези девойки всъщност си падат по девойки. В огромен процент това е факт, но има жени, които използват нашето бельо като спирачка. Те си имат някакъв вътрешен проблем, който искат да решат, но не знаят на кого да се доверят. Ако ви се играе ролята на романтичен психиатър, моля заповядайте!

За fortisimo.eu обобщи Симо

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Сексът и градът

    Популярно от Сексът и градът

    Реклама

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Сексът, градът и още нещо

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Какви са жените според бельото, което носят?

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414