Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Elmazбуки - глава втора

Е-мейл Печат ПДФ

Elmazбуки - глава втораТе умеят да представят себе си и търсят път към „онзи образ от снимката”. Те могат да кажат всичко и да виждат това, което е извън очертанията на реалността.

Често са в състояние да разсмиват или да доведат до поредното помръдване на... мишката. В „кошчето ми” са най-достойните некадърници. Но както вече обещах - то няма участие в моето начинание.

„Еlmazбуки” - простотата е симетрия.

Днес ще започна от най-скучните. Такива като 21-годишния alehandro guardo, които вместо със „Здравей”, започват с непонятното за мен: „Немски стил на обличане, супер”.

Първо - стилът ми е немски толкова, колкото и аз съм германка и второ... някой има нужда от по-голям диоптър.

Tihomir Ganev, 26 г. пък ме пита директно – „Ти джакпоДа ли си?” Хазартната му натура търси печалбата си не където трябва. Някой го е излъгал, че е уцелил 6-тица от тотото. Да се обърне към гишето на фантазията си.

Аlehandro guardo e по-настоятелният и пак се намесва, започвайки направо: „Ще се омъжиш ли за мен, Дани?”. Да, бе, брато. Ей сега ще си освободя пръст за халката и... към гражданското. Всичко различно от платина ми прави обриви, така че се подготви подобаващо. А защо не и първо да ми изпратиш платиненото пръстенче, за да го „премеря”?! Можеш да ми преведеш и няколко хиляди, за да започна да се подготвям за „сватбата”. Ти се „понагласи” финансово, пък аз ще те „подредя”.

Dimitar kirqkov, 31 г. пък започва отдалеч да ми обяснява как за първи път вижда толкова красива и умна жена, с която си заслужавало да се общува. Хайде моля ви стига с това “copy-paste”, че ако си направя втори профил не ми се чете едно и също.

„Здравей, Чаровнице прекрасна.. Много ми харесваш! Би ли искала да имаме Сериозна връзка с Тебе..?”, пита ДушатаМи eZоV, 36 г.

То сериозните връзки се създавали така... навеждаш се и... затягаш обувката. Не мога да изграждам отношения по поръчка и не съм във втори клас, за да ме питат: „Искаш ли да ми станеш гадже?”

Ето го и второто предложение, идващо от Никола Никола, 42 г. „Здравей Даниела. Аз съм Никола. Хареса ми всичко което си написала в профила си. Търся сериозна връзка. Мъжко момче и верен приятел съм.Подавам ти с доверие ръка.”

И аз ти подавам ръка, но за „довиждане”.

Ако ти дам парченце от Дъгата,
Поръсено със капчици Роса,
Ще ми дадеш ли Ти Лекарство за Душата,
Което да лекува самота?

Пише vanilla sky, 31 г.

Моля, обърнете се към вашия фармацевт и... преди употреба прочетете листовката!!!

Е,първо нека се представя-Милен,приятно ми е!
Наистина се възхитих от начина,по който си изградила профила си!Поздравявам те най-вече за зрелостта и точността на разбиранията ти!
Все по-рядко се срещат хора като теб,а това ме кара до ги ценя още повече!
Сега спирам до тук,за да не съм отегчителен с дълго писмо!
Ще ми е приятно да получа отговор!
Сега ти пожелавам приятна вечер, утре-безпроблемен и усмихнат ден!
До скоро!
М Михайлов, 32 г.

Да, да... и как прецени всичко това от няколкото реда в профила ми или просто си играеш „наслуки”? Казваш, че все по-рядко се срещат хора като мен. Е, прав си иначе досега да съм намерила перфектния партньор.

Здравей, аз също мисля да се задомя....Желая да напиша че ми харесваш.....С теб желая да изградя нещо много красиво...ако и ти го желаеш разбира се....Желая да се опознаем и да решим .....Дани искам да съм щастлив с теб......естественно и ти с мен... Помисли си съвсем сериозно....Само един проблем има който ще трябва да се реши...Понеже аз живея в Сараево ще трябва и ти напуснеш своят град и да дойдеш с мен....... Dani Belic, 27г.

Мечтите са безплатни, но в огромни количества не са препоръчителни. Първо, кой е казал,че искам да се „задомя”... не виждам да чакам „влакче” на гарата. Не гоня халката, често тя тича след мен. Не тръгвам за никъде, та най-вече към „никой си”. И все пак благодаря за предложението, ще те преориентирам... има разни лелки, които се редят на опашки за социални помощи с цяла челяд, така и „къщата ще ти е весела”.

За fortisimo.eu – Даниела Пенева

Виж още: Elmazбуки - глава първа

 

1 коментара

 1. :) ... Elmazни грешки, Elmazни смешки, ноооо все пак са факт и Elmazните връзки, Elmazните сватби и веселите Elmazни истории.... От какво са следствие и едните и другите?

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Elmazбуки - глава втора

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414