ФортисимоГлухарчето да поиска вот на доверие!

Е-мейл Печат ПДФ

В седмицата, в която министър-председателят Бойко Борисов поиска вот на доверие, а народното събрание му го даде, в жълтата преса продължи чепкането на скандалите, предизвикани от огласените телефонни разговори на властта.

В центъра на атаката продължава да е вестник „Галерия“, който този път се концентрира в търсенето на доказателства, че Борисов е имал силен интерес да покровителства производството на бира „Леденика“.

От първата си страница изданието ни заявява, че „Бойко пази Мишо бирата за 2 милиона лева“. Материалът съобщава, че Михаил Михов е теглил заем от банката на Цветелина Бориславова в размер на 2 млн. лева. Това дава основание на разследващите журналисти да заключат, че премиерът има интерес работата в тази фабрика да не замира, за да продължи обслужването на въпросния кредит.

На другия полюс по отношение на Бойко Борисов е вестник „ШОУ“, който публикува интервю с шефа на командосите Юлий Абаджиев. Основната теза: „Бойко засегна интереси, ще го убият!“.

На пръв поглед изглежда, че „Уикенд“ не ще да играе чужда игра, слагайки на чело поредния сюжет около изчезналия Мето Илиенски. Не си мислете обаче, че най-тиражният се е отстранил съвсем от скандала, пуснат от конкурентния „Галерия“. В този брой „Уикенд“ предлага пространно разследване на контрабандните схеми в България. Според вестника Антоний Странджев (бившият заместник на ВаньоТанов) е „митичният Елби от контрабандата“. Сиреч, човекът който стои на върха на престъпната пирамида. Според разследването пропагандните схеми покровителствани от Странджев всъщност захранвали главата на „Октопода“ Алексей Петров.

За да е ясно кой къде стои по скалата Бойко Борисов – Алексей Петров, жълтите въобще не се срамуват. Естествено, че „Уикенд“ ще ни доразкаже за алчния съдия Пенгезов, който се „пенсионирал с 50 милиона евро“. „Галерия“ пък публикува кратко интервю, в което освободеният съдебен шеф разказва: „Цветанов ме притискаше за Хамстера“.

Войната на обслужващите интереси жълти издания в България отдавна е ясна. Кой с кого е и против кого – също е ясно. Промени се единствено подходът. Вестниците вече не се замерват с реални или фалшиви факти, обосноваващи тезите им, а започнаха да се плюят откровено. Не си плюят противниците, а тези, които работят за тях. Жалка работа.

След като Карбовски наплю в собственото си предаване Патрашкова, сега Дачков храни Карбовски в „Галерия“ с текст под заглавие: „Лекето Карбовски“. След като миналата седмица Кулезич и Диков изиграха същата сценка по телевизията и после Люба го долюби в „Уикенд“, сега бившата приятелка на Дачков почива с текст-хвалба за „гениалния“ ход на премиера да поиска вот на доверие.

Луда работа! Очаквайте включванията на Весела Томова и Илияна Беновска, които в неделя се накрещяха в студиото на НОВА – пак при Кулезич.

Време е всички тези „медии“ да поискат вот на доверие. Ние лично бихме се въздържали да им го дадем.

fortisimo.eu – 17 – 23.01.2011 година (снимки: argumenti-bg.com, razkritia.com, paralel44.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Глухарчето да поиска вот на доверие!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414