ФортисимоПроизход на сексуалните проблеми и контрол над кръшкането

Е-мейл Печат ПДФ

Произход на сексуалните проблеми и контрол над кръшканетоВ последните години много от твърденията на Фройд бяха опровергани или коригирани, но през изминалата седмица австралийски учени доказаха, че сексуалните засечки на всеки мъж се коренят в детството му.

Доказано е, че около 80% от проблемите в леглото при мъжете са предизвикани от психически травми, причинени в ранните години. Най-често това са скандали вкъщи. Другата популярна сексуална фиксация се причинява при деца, които са хванати да мастурбират. Около 40% от анкетираните признават за такъв инцидент. Тази засечка предизвиква голям срам у децата и ги кара да възприемат сексуалното удоволствие като нещо забранено.

Така че родители, внимавайте как влизате в стаята на вашите деца. Дайте им широко лично пространство и говорете свободно с тях на сексуални теми. А, да… въздържайте нервните пристъпи!

Произход на сексуалните проблеми и контрол над кръшканетоДруга интересна новина от седмицата, която предизвика моето внимание, е свързана с медицинско откритие в Италия. Там са разработили лекарство, което може да прекрати кръшкането на жените. Според изследователите от Флоренция – хормоните били отговорни за желанието на дамите да си легнат с нещо чуждо. Ръководителят на проучването Джузепе Район твърди, че с едно хапче мъжът може да контролира сексуалното поведение на жена си. Държа да подчертая дебело, че медикаментът не влияел на мъже. Причината е, че в състава на лекарството е включен тестостерон.

Произход на сексуалните проблеми и контрол над кръшканетоИ за финал нещо забавно. Миналата седмица американска врачка взриви обществеността с изказването си, че причината за огромния брой птици, които измряха в Щатите и Западна Европа, са гейовете. Това било божие наказание за разрешението на еднополовите бракове в няколко щата. Виновно е и желанието на президента Барак Обама да позволи на хомосексуалните открито да служат в армията. Сигурно е права жената!

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Произход на сексуалните проблеми и контрол над кръшкането

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414