ФортисимоНова година, нов ГАЛФ!

Е-мейл Печат ПДФ

Нова година, нов ГАЛФ!Големите зимни празници отшумяват и все по-често ще си мислим за пролетта. Нова година, нов сезон, нов ГАЛФ! Поне така виждаме нещата ние и всички онези нетърпеливи слушатели и читатели, които от месеци ни задават въпроса: „Ще има ли второ издание на Градската аматьорска лига по футбол”.

Проектът ГАЛФ е една от най-успешните обществени кампании, предприети от градското „Форте“ радио. В първото издание на аматьорската лига се включиха повече от 110 футболисти, които изиграха 55 мача. Всяка събота и неделя в продължение на месец и половина – двубоите от ГАЛФ бяха предпочитаната спортна проява в града. Често аматьорският футбол събираше повече публика от професионалистите. Това категорично доказа убеждението ни, че емоцията от кварталните мачлета заслужава своето градско първенство.

Нова година, нов ГАЛФ! Време е за ГАЛФ 2.

Ръководството на „Форте“ радио отправя покана към всички желаещи да се включат във второто издание на първенството. Нека те да подадат заявка за участие чрез специалната форма, намираща се на страниците на fortisimo.eu. Електронното ни списание и този път ще бъде медиен партньор на ГАЛФ, предоставяйки всички новини от надпреварата. Заявките за участие се приемат до 12 часа на 6 март. Така на 7 март ще знаем колко отбора ще се състезават за купата на шампиона в ГАЛФ 2.

Като казахме шампион – се сетихме и за първата новост в ГАЛФ 2. Мачовете от аматьорската лига вече няма да се провеждат на Ученическия стадион, а на игрищата на кокетния комплекс „Шампион“. От „Форте“ радио изразиха увереност, че промяната ще предостави още по-добри условия за игра.

Концепцията на ГАЛФ е ние да организираме всичко и да предоставим най-добрите условия, а аматьорите да ни покажат какво значи истински футбол“, коментира за fortisimo.eu управителят на „Форте“ Иван Капралов.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

2 коментара

 1. хайде бе Иване, от кога го чакат този ГАЛФ всичи, дано да са повече отборите и по-малко нередовните играчи.
 2. Някаква информация ще има ли скоро, например регистрираните до момента отбори ?

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Нова година, нов ГАЛФ!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414