ФортисимоНе искам секс, ама е полезно, само да не ти става професия

Е-мейл Печат ПДФ

Не искам секс, ама е полезно, само да не ти става професияБелгиец потърсил помощ от полицията, защото не искал повече да прави секс с жена си. Тази сърцераздирателна история бе разказана от брюкселски всекидневник.

Жалбата била подадена след 18-годишен брак, довел до „производството” на две деца. Мъжът недоволствал, че бил подложен на безспирен тормоз. Господинът пробвал да се отърве от нагона на съпругата си като се изнесе да спи на дивана в хола. Това обаче не помогнало. Ненаситницата ходила всяка нощ при него с желанието да си върши съпружеските задължения.

Полицаите отишли в дома на сексуалната жертва и разговаряли с жена му. Помолили я да остави мъжа си намира, защото той имал право да се чувства спокоен вкъщи.

Не искам секс, ама е полезно, само да не ти става професияДали белгиецът е намерил спокойствие, това не знам, но ако вярваме на думите на немския проф. Валтер Хармс, мъжът сериозно ще навреди на здравето си… ако се лиши от секс. Изследователят нарича редовната креватна гимнастика – формулата на дълголетието. Хармс ни уверява, че сексът е по-полезен и от спорта, а на всичкото отгоре влияе позитивно и на съня. Интимните ласки помагат и за сърдечни заболявания, умора и тежки депресии.

Не искам секс, ама е полезно, само да не ти става професияТрябва ви само сигурна и интересна работа, защото безработицата носи една от най-тежките психологически травми, които подтискат желанието за секс. С този проблем обаче трябва да се справи холандски учител, който е бил уволнен защото преди години се е снимал в порнофилм, озаглавен „Момичетата от Холандия“.  Наскоро лентата била излъчена по известен порнографски канал, а един от учениците на даскала по английски го разпознал и без дрехи. Незнайно защо младежът споделил информацията с училищното ръководство, което уволнило дисциплинарно просветителя.

Добрата новина за даскала е, че няма да бъде съден. За разлика от България – в Холандия снимането на филми за възрастни е разрешено от закона.

За fortisimo.eu – Симо (снимки: impactlab.net, plans4retirement.blogspot.com и za.ebid.net)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Не искам секс, ама е полезно, само да не ти става професия

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414