ФортисимоКралски презервативи и междуполови претенции

Е-мейл Печат ПДФ

Кралски презервативи и междуполови претенцииАнгличаните са странни хора. Преди време сложиха образа на Папата върху презервативи, за да протестират при посещението на религиозния водач във Великобритания.

Сега пък на острова се търгуват като топъл хляб кондоми с лика на Принц Уилям и неговата принцеса. Макар че гумичките се използват по-скоро като сувенири. Името на продукта е „Кралските бижута”, а на кутийката пише: „Като кралската сватба и сексът с любим човек е незабравимо преживяване“. Можеш ли да отречеш?

Кралски презервативи и междуполови претенции

Но като си говорим за секс, трябва да отбележим честият протест на дамите, че господата заспиват моментално след като си свършат работата. Преди броени дни учени от Кеймбриджския университет обясниха защо се случва това. Мъжете се нуждаели от възстановяване, което отнемала до 3 часа. Основният времеви показател в случая бил възрастта. Изследователите се обръщат към дамите и ги молят да оставят половинките си на мира. Да не приемат лично желанието за сън и да не се опитват да водят сериозни разговори, че кавгите са им в кърпа вързани.

Мъжете пък трябва да са наясно, че за да докарат дамата си до оргазъм, трябва да проявяват по-голяма фантазия. Според нюйоркско проучване едва 50% от жените могат да стигнат до края ако са подложени на еднообразен секс. Не, че те не могат да вземат инициативата за промяна...

И за финал най-скандалното разкритие. Последни проучвания показват, че светът се обръща нагоре с главата, тъй като все повече жени искат безразборни сексуални връзки, а мъжете – сериозни отношения. Увеличава се броят на господата, които търсят любовта, стремят се към обвързване и искат деца, докато дамите повече ценят независимостта си, пише вестник „Дейли експрес”. Изследването е обхванало 5200 необвързани мъже и жени на възраст между 21 и 65 години. Учените от университета на Бингамтън, САЩ си обясняват стряскащите данни с все по-голямата икономическа независимост на представителите на нежния пол. Спорно е дали точно това е причината, но е факт, че напоследък мъжете проявяват начин на мислене, който по традиция се приписва на жените.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Кралски презервативи и междуполови претенции

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414