ФортисимоПроф. Вучков стигна своя Еверест

Е-мейл Печат ПДФ

Проф. Вучков стигна своя ЕверестВ седмицата когато проф. Юлиян Вучков разговаря с премиера Бойко Борисов в нещо като студио на „Канал 3”… В седмицата когато всички уважаващи себе си факултети по журналистика сваляха записа на този разговор и се опитваха да определят жанра му...

В седмицата когато спряганата за опозиционна телевизия щателно е измила тоалетните си заради посещението на премиера…

Точно в тази седмица всъщност се случи отдавна чаканото пълно професионално постижение на проф. Юлиян Вучков. Безподобният телевизионер стигна своя Еверест. Научихме това от собствените му признания в интервю за „Уикенд”.

„Какво място заема в стълбицата на професионалните ви успехи това интервю?”, питат от вестника. „Най-големият връх. Никак не е лесно да кажеш почти всички истини пред един премиер очи в очи, а не задочно”, отговаря професорът. Най-големият професионален връх на Вучков окончателно ни убеди, че още от СКАТ този човек е тръгнал по грешна пътека. Сега вече знаем, че Юлиян се качи някъде. Знаем, че си мисли че е на Еверест. Но пък знаем, че това не беше интервю. Професорът просто е извикал премиера да му каже „почти всички истини”. Последният пък се нави и изпадна в ролята на внук посетил дядо си в старческия дом.

Професионалният Еверест на проф. Вучков е съвсем различен от този на добър журналист, правещ добро интервю с премиер. Това което гледахме ни накара да мислим за всичко друго, но не и за управлението на страната. Замислихме се, примерно, на кой от двамата ще му се приходи до тоалетна в таз раздумка, продължила два часа и петнадесет минути. Очевидно и колегите на професора в телевизията са мислили по темата. Защото от „Галерия” научаваме, че преди визитата на Борисов е имало здраво лъскане на тоалетните на канала. „Вече навсякъде има сапуни. Такова нещо досега не сме виждали”, споделили журналисти от телевизията пред редакцията на вестника. Тези от „Галерия” нали бяха в добри отношения със Сашо Диков? Едно интервю с премиера и хайде сега заяжданка с тоалетните.

Хората от „Уикенд” май малко пързалят проф. Вучков с въпрос дали премиерът е останал доволен от интервюто. „Мисля, че да. И то не малко”, радва се Вучков и не стопля, че там където се е качил не е Еверест.

„ШОУ” остава встрани от тези събития, но публикува поредното любопитно интервю с журналистката Соня Колтуклиева. Предлагаме на професора да му хвърли едно око. Така освен, че ще разбере, че Цецка Цачева е можела да си изяде боя в Израел – има известна вероятност и да прозре какво всъщност е интервю.

fortisimo.eu – 07-13.02.2011 (снимка: slusham.com)

ПС: Пълен запис на интервюто може да гледате тук: Част първа | Част втора | Част трета

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Проф. Вучков стигна своя Еверест

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414