Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Божествен подарък е Тя

Е-мейл Печат ПДФ

Божествен подарък е Тя„Щях да се замисля дали си струва да се живее животът… ако я нямаше Любовта… Божествен подарък е Тя”.

Цветана Манева

 
Така обрисува Любовта голямата актриса на връх рождения си ден, 24 часа преди да отпразнуваме празника на Любовта. Божествен подарък!

Трябва или не трябва да празнуваме Свети Валентин? Какво значение има това, има ли нужда да спорим трябва ли да празнуваме най-големия подарък, който Господ ни е изпратил. От години спорим трябва ли да има такъв празник, трябва ли да се празнува точно на 14 февруари – Трифон Зарезан. За какво спорим? кой празник е по-важен, кой празник е наш български.

Всъщност аз не бих се нагърбила с тази голяма отговорност да споря и да определям кой е по-по-най сред празниците. Единственото, което смятам, че е вярно е това, че Любовта няма нужда от празник, но няма лошо Тя да има ден, в който да е специална, неповторима, отрупана с цветя и бонбони. Ден в който дори онези, които имат различия и проблеми се замислят не върху това, което нямат, а върху това, което имат. Ден, в който всеки си дава малко повече сметка за човека до себе си. Ден, в който другите неща малко отстъпват и дават предимство, отварят вратата на Любовта и я пускат да влезе с целия си блясък… и да ни залее. Любовта, която няма нужда от обяснения, и от доказателства, от много думи, тази Любов, която те кара да полетиш!

Божествен подарък е Тя

Дни преди празника на Любовта присъствах на мюзикъл, посветен точно на това тайнство, наречено Любов. „В Града” е един спектакъл, направен и изпълнен с любов от няколко момичета и момчета. Обединени от приятелството и любовта, близо два часа пяха едни от най-красивите песни за любовта. Български и чужди, от поп музиката, от народната музика. Спектакълът е един изключителен поглед към любовта и мястото й в живота ни.

Божествен подарък е Тя

Любовта преди и любовта сега. Любовта във всичките й измерения. Безразсъдната любов, всеотдайната любов, опустошителната любов, градивната любов, невероятната любов, приятелската любов, божествената любов… Любовта, която ако даваш, непременно ще получиш, ако търсиш, непременно ще намериш, ако вярваш в нея, непременно ще я увеличиш.

Този изключително въздействащ разказ за Любовта, песните и танците на тази интересна група, беше един чуден подарък към шуменската публика, в навечерието на празника, съчетан и с рождения ден на сладкарница „Делфина”, една различна сладкарница със собствен стил.

Божествен подарък е Тя

Трябва или не трябва да има Свети Валентин, нужен ли ни е този празник, смешен ли е, сантиментален ли е… какво ли значение има това, ако имаме любов, ако вярваме в нея и  я търсим… Най-хубавото, което бихме могли да направим е да отпразнуваме любовта си, каквато и да е тя… с чаша от червеното вино на Трифон Зарезан ;)

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Божествен подарък е Тя

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414