ФортисимоВойна между половете за „Здрач”

Е-мейл Печат ПДФ

„Здрач 2: Новолуние” ще дебютира след 16 дни, а досега не съм чувал да са правени предварителни прожекции на вампирската история. Това обаче не пречи на заглавието да има 1 701 потребителски гласа в най-големия филмов сайт IMDb.com.

Тандем филмс

Ето и най-забавното. Точно 46.2% от всички гласували дават на лентата максималната оценка десет, а 44% от посетителите наказват продължението с най-ниския рейтинг – единица.

Като пренебрегнем останалите 9.8 процента от гласовете, които се разпределят между другите осем числа, общата оценка за филма е 4.5/10.

Тандем филмс

Данните показват истинската битка между фенпири и кръвофоби и обезсмислят даването на читателски оценки в сайта. Ако обаче се вгледаме по-съсредоточено в цифрите ще открием, че виртуалната война има още по-изразени лагери. Сблъсъкът е "момичета срещу момчета". Средната оценка на господата е 3.3, а на дамите - 8. Момичетата под 18 години дават на лентата (която, напомням, не са гледали) сборен рейтинг от 8.7, докато техните майки (от 30 до 44 години) са още по-щедри. Сборната им оценка е 9.9. УАУ! Какво правят лелките, когато видят малко гола тийн плът! Не че има нещо лошо в това!

Тандем филмс

Втората част на „Здрач” ще дебютира и по родните екрани на 20 ноември. Ако се престрашите да отидете на кино, носете си тапи за уши. Ще ви бъдат много полезни, повярвайте.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глобалното село

  Популярно от Глобалното село

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Глобалното село

  Щрак

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глобалното село Глобалното село Война между половете за „Здрач”

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414