Фортисимо

Глобалното село

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...


Пиано барът е градският оазис

Е-мейл Печат ПДФ

Пиано барът е градският оазисПоредната вечер настъпва в града, мракът идва, за да отмени светлината след дългата й смяна. Душата на човека е стегната от оковите на напрегнатото, забързано ежедневие.

Обременена от тежестта на тревогите, които са се загнездили в нея, тя копнее за свобода. Празникът е жадуван, нуждата от веселие е осезаема.

Автоматично в съзнанието изниква въпросът, къде може да отиде човек, да се повесели и, събирайки положителни емоции, да се зареди с нови сили и енергия, за да продължи напред, преодолявайки успешно препятствията, изпречили се на пътя му.

Няма и следа от момент на трескаво мислене и прехвърляне на многобройни възможности. Категоричният отговор изплува автоматично, ясен и очевиден в някои добър ПИАНО БАР.

Ще направя едно сравнение специално за феновете на сагата „Harry Potter” – стените на пиано бара изпълняват същата функция, която има и магията, използвана за пропъждане на дементори. В реалния свят дементорите са простотията; хората, които не знаят как да се забавляват истински в трезво състояние, а качествената и стойностна музика им е напълно чужда и непозната.

Прекрачвайки прага на пиано бара, човек се озовава на място, където персоналът е винаги вежлив, а всички гости плетат неуморно мрежи от красиви спомени с приятелите и любимите си хора. Всички престрашили се да попеят на микрофона, подбират с вкус песните – български, английски, руски, италиански – все неомръзващи парчета, които не ще заглъхнат никога в ушите на онези, които са отворили сърцата си за музиката. За атмосферата допринася, разбира се, и интериорът, част от който са черно-белите снимки на велики музиканти, гледащи приканващо и вдъхновяващо от стените.

Сред първостепенните съставки, които човек трябва да си набави, за да живее щастливо, са музиката и любовта. В моя любим пиано бар ще ги откриете хармонично преплетени до съвършенство.

За fortisimo.eu – Петина Венкова

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Пиано барът е градският оазис

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414