ФортисимоСексът и социалната мрежа

Е-мейл Печат ПДФ

Сексът и социалната мрежаОколо 3/4 от жените и 3/5 от мъжете мислят, че комуникацията чрез Интернет или мобилни устройства помага за стопяване на времето до първия сексуален контакт.

Стига се дотам, че близо 40% от дамите признават, че са си лягали с някого по-рано от обичайното, само защото преди това са общували (примерно) във Facebook. Това твърди сайтът thefrisky.com, цитирайки мащабно американско проучване.

По тази причина смартфонът и лаптопът се оказват любимите играчки на големите, а SMS-ът е предпочитаното средство за контакт между влюбените. Мъжете са по-склонни да изпратят текстово съобщение вместо да се обадят. При жените този импулс е дори по-силен. Оказва се, че около 70% от партньорите проверяват в Google името на своите любовни интереси. Такъв е и процентът на жените, които следят изкъсо във Facebook бившите на гаджето си. Социалната мрежа не разделя двойката дори след края на връзката им. Около 80% от бившите гаджета остават в листата си с приятели. Почти толкова са и хората, които редовно проверяват профила на човека, с когото са били.

Сексът и социалната мрежа

Оказва се, че технологиите не пречат особено на секса. Ако телефонът на единия партньор звънне в разгара на упражненията, шансът за отговор се движи около 1%. Но пък вариантът за бърз поглед „Кой се обажда” е пет пъти по-вероятен.

Към сексуалните иновации трябва да добавим и факта, че 87% от проститутките в САЩ имат свой профил във Facebook. И естествено го използват служебно. Пикът в социалната мрежа е настъпил преди няколко месеца след като спира да работи друг сайт за еротични обяви. Обиколката по улиците за търсене на платена любов е на път да остане в историята. До края на годината Facebook ще се окаже най-популярната платформа за сексуални сделки.

За fortisimo.eu – Симо, снимка reface.me

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Сексът и социалната мрежа

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414