ФортисимоИ Сергей падна!

Е-мейл Печат ПДФ

И Сергей падна!Бременна съм от Станишев!”, чурулика Моника Йосифова от първата страница на „ШОУ” тази седмица. Това е вестникът, пред когото собственичката на PR агенция, навъртяла оборот с предизборни кампании за Георги Първанов, НДСВ и БСП, е решила да признае, че двамата очакват щерка през април.

Щастлив съм и много влюбен. Не знам как изглеждам, но това е едно невероятно изживяване – да ти предстои да бъдеш баща...”, не остава по-назад и самият Станишев.

И Сергей падна!

Откровението на влюбените очевидно е трогнало редакцията, като освен първата си страница – „ШОУ” заделя за темата още три страници. Под гръмкото „Любовите на Сергей” се прави кратка ретроспекция на любовния живот на социалиста – според жълтите вестникарски страници. Не се спестява и онази гейафера с бившия шеф на „Информационни технологии” Азер Меликов. Припомня се информацията, че Сергей е носил на ръце в спалнята съветничката си Ирена Борисова и прясната клюка за целувките му на публично място с адвокатката Аглика Виденова, която пък била гадже на левия депутат Ивелин Николов. На всичко това очевидно край ще сложи „Хубавата Моника”, която с репортерски чар през 90-те свали един от най-популярните български банкери Венцислав Йосифов, а сега прибра и лидера на социалистическата партия.

Както се пееше в онзи ляв химн: „Пада другаря в смъртен бой!”.

Ей на, и Сергей падна!

На фона на тази вест „Уикенд” бледнее с инфото, че и „Веско Маринов чака бебе”. То ясно, че ще чака. Нали все гледа какво прави приятелят му Цветан Цветанов, който пък роди скоро. Нарочно така го пишем – последното.

„Веско Маринов чака бебе”

Прави впечатление, че това кой точно чака бебето и откого е то става все по-маловажно когато говорим за известните. Затова сме направо изненадани от биологично коректното заглавие в „Уикенд” – „Кака Лара забременя от любовника си”.

Откакто ги гръмнаха в „Галерия” съвсем зарязаха светските новини. Нито една звездна бременност по страниците на последния брой. Няма място. „Галерия” е пълна с разкрития срещу властта. „Цветанов накисна тъста си”, „МВР прави профил на 3-годишния внук на Танов” и „Зависим ли е от ДАНС шефът на НАП?”. Това са малка част от темите и сюжетите на „Галерия”.

„Цветанов накисна тъста си”

В този филм предстои да видим точно кой и от кого е бременен. Сигурни сме обаче, че все някога някой ще падне.

Както стана и със Сергей!

За fortisimo.eu – от 21 до 27.02.2011 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче И Сергей падна!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414