ФортисимоКрасимир Аврамов: Любовта те кара да виждаш смисъл

Е-мейл Печат ПДФ

Красимир Аврамов: Любовта те кара да виждаш смисълКраси Аврамов е от хората, които прощават лесно и не таят обиди. Преминал е през много изпитания, познава цяла дузина световноизвестни хора, но е останал здраво стъпил на земята.

Вярва в приятелите си и любовта и много дължи на майка си... Какво го натъжава и радва, какво му липсва… всичко това във втората част от интервюто на fortisimo.eu с Краси.

Виж първата тук.

Нели Русева: Иска ли ти се, мислил ли си да направиш дует с някого?

Краси Аврамов: Мислил съм по въпроса, но честно да си призная не подскачам от радост при тази идея. Не ме разбирайте погрешно. Да направиш дует с някого не е просто да избереш едно име и да влезеш с него в звукозаписното студио. За такъв проект трябва да се мисли много, съчетаването на гласове и стилове не е шега работа. Изискват се компромиси, които не всеки е способен да даде. В крайна сметка продуктът, който ще излезе не би трябвало да се съсредоточава единствено в привличането на внимание, само заради имената, изпълнили го, но и да е качествен и стойностен сам по себе си.

Нели Русева: Как ти изглежда днес българската поп музика?

Краси Аврамов: Терминът "поп музика" съществува ли още в България? С изключение на трима-четирима изпълнители, които все още се придържат към този стил, всичко останало като че ли е "поп-фолк". Едно нещо признавам: докато българският "поп" върви по един отъпкан път, нашенският "фолк" залага на новите качества: визия, провокация и стайлинг, и мисля, че това е нещо от което трябва да се поучим.

Нели Русева: Чалга музиката оформи ли чалга общество или се драматизира излишно?

Краси Аврамов: Според мен… тя просто се разпространи мащабно. Заведения, които до вчера са пускали поп, рок, ретро, днес в тях звучи чалга... Няма нищо лошо хората да харесват и предпочитат този стил, всеки има право на мнение, но трябва да има и избор.

Нели Русева: Вярваш ли в Любовта?

Краси Аврамов: Определено вярвам! Любовта те прави жив, тя те кара да виждаш смисъл дори и там, където няма. За мен човек, който не вярва в това чувство, е обречен на вечен мрак.

Нели Русева: Срещна ли голямата любов досега или това предстои?

Краси Аврамов: Мисля, че я срещнах, но това времето ще го покаже. Аз мога само да се надявам и да се моля.

Нели Русева: Каква трябва да е една жена, за да те впечатли и да остане до теб?

Краси Аврамов: Преди всичко не трябва да се преструва или играе. Трябва да покаже истинската си същност и ако тя ми допадне всичко друго е ясно.

Нели Русева: Колко му трябва на човек, за да бъде щастлив?

Краси Аврамов: Големите чудеса, се крият в малките неща. Човек, който иска всичко и го иска сега, винаги ще се провали и ще бъде нещастен. Трябва да си поставяме малки цели, които да сбъдваме, а всяка една постигната, да е крачка към онова голямото, за което жадуваме. Нали знаете, бавно, но славно. Също така, трябва да се научим да откриваме щастието и в простите неща, защото за тези, които го търсят, то е там. Една усмивка, прегръдка или целувка, един миг на истинска любов, всичко това трябва да е щастие, за тези, които го имат.

Нели Русева: Какво те натъжава?

Краси Аврамов: Натъжава ме фактът, че понякога, именно най-близките ми хора могат да ме предадат.

Нели Русева: Какво не би простил?

Краси Аврамов: За добро или лошо, забелязал съм, че прощавам всичко. Всеки заслужава втори шанс, но това как ще го използва е друго нещо. Всеки греши, човешко е, но хората трябва да се учат от грешките си, не да ги повтарят, защото едно е да простиш веднъж, друго е да прощаваш до безкрай...

Нели Русева: А какво те радва истински?

Краси Аврамов: Много неща могат да ме зарадват. Свикнал съм да се наслаждавам на почти всяко нещо, което животът ми предоставя. По този начин мога да изживея пълноценно днешният ден и този който предстои. Но по-голяма радост от това да знам, че семейството и близките ми са живи и здрави, за мен просто няма!

Нели Русева: Искаш ли нещо в живота ти да се върне – човек, чувство, време...?

Краси Аврамов: Не, не искам. Животът ми е минал по пътя, който е трябвало да извървя. Всяка една ситуация: запознанство, загуба, успех или провал, са ме изградили като личността, която съм днес. Така, че не съжалявам за нищо. Човек не напразно може да върне назад стрелките на часовника, но не и времето.

Нели Русева: Какво отлагаш за утре, за някога?

Краси Аврамов: Нищо. Когато сметна, че нещо трябва да се свърши – просто действам веднага, докато не съм изпуснал момента, защото после мога сериозно да съжалявам. Отлагането във времето, не е решение за нищо, а просто загуба на време.

Нели Русева: Без какво не можеш, Краси?

Краси Аврамов: Без любов! И може би, без телефона си... (ха-ха-ха).

Нели Русева: Къде бягаш и с какво се разтоварваш?

Краси Аврамов: Понякога, когато всичко ми идва в повече, обичам да пътувам с приятели из страната ни или из Европа. Най-често посещавам красиви места, където са се случили значими неща. Също така обичам да разтоварвам и като посещавам киното. Хубавите филми винаги са ме вдъхновявали и зареждали.

Нели Русева: Пожелай си нещо, на читателите ни също...

Краси Аврамов: Желая на себе си и на всички здраве, защото то е най-важното нещо, което не може да се купи. Всичко останало ще се нареди или ще се постигне. Вярвайте в себе си и във възможностите си, живейте сега, защото животът е един и той се случва в момента. Изградете сами мястото, в което се чувствате най-щастливи, и не забравяйте да мечтаете, защото мечтите изграждат човека. Обичайте се!

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю БГ Музика Красимир Аврамов: Любовта те кара да виждаш смисъл

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414