ФортисимоЕвгени: Eкстравагантност е човек да си пропилява шансовете

Е-мейл Печат ПДФ

Евгени Минчев - Фон Булл: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансоветеТой не обича да го наричат „паркетен лъв” и смята, че това е доста ялово определение за личност – като неговата. Това е едно импотентно сравнение и не отговаря на нито една от посоките, в които се движи.

„Някой го пусна през 90-те и още се носи по течението… Бих се нарекъл просто Евгени Минчев. Това вече обобщава всичко, което съм. А именно – пи ар, продуцент на модни и светски събития, поет, издател и прочие”.

Евгени Минчев е пример за човек, излязъл от малкия град и успял в столицата. С хубаво или не, със сигурност няма човек, който да не го познава. От скоро той се сдоби и с титла, като се сгоди за лондончанката лейди Била Кокрън, наследничка на автомобилния гигант Бентли, с която засега не се знае ще има ли сватба. За първите си стъпки, за успехите си, за провалите и усилията, които е положил, много любезно отговори на въпросите, които зададох вместо вас, читателите на Фортисимо.

Нели Русева: Чувала съм да казват за Вас, че когото сте пипнали е станал златен. Вие ли носите късмет на хората или това, че се познават с Вас им отваря врати?

Евгени Минчев: Казах, че когото пипна става златен, но добавих шеговито – зависи къде го пипам… Но истината е, че когото съм лансирал е станал наистина богат или известен, или и двете.

Нели Русева: Неотдавна се сгодихте. Ще разкажете ли за годеницата си?

Евгени Минчев: Не обичам да третирам лични въпроси. Въпросната госпожа е богата наследница и живее в Лондон. Това са лични неща, наистина.

Евгени Минчев - Фон Булл: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансовете

Нели Русева: Чувствате ли се различно с титла към името си?

Евгени Минчев: Титлата е обичаен и очакван развой на една кариера, като моята, която датира отпреди 20 години. Моите неща се развиха отлично и в Лондон, където работя и се движа в общество, което цени и възнаграждава заслугите. А сред тях са и благотворителността. До този момент съм предоставил за благотворителни нужди над четвърт милион лева.

Нели Русева: Евгени, знам че не изпитвате неудобство да говорите откъде сте тръгнал. Разкажете за семейството си, за родния си град?

Евгени Минчев: Аз съм частично осиновено дете и съм живял с родна майка, но с баща-осиновител. Имал съм изключително трудно детство, но това изглежда е спомогнало за развитие на моята интуиция и дисциплина. Първоначално съм живял в град Златица, днес Средногорие, където и съм роден. Майка ми работеше в кухнята на медодобивен комбинат „Георги Дамянов”, а баща ми се занимаваше с кожухарство. Градът беше изключително малък, аз си играех в реката пред къщата на баба ми и това са най-ярките ми спомени от детството.

Нели Русева: Как се озовахте в София?

Евгени Минчев: На един концерт на Емил Димитров се запознах с него и импресариото му Васил Андреев. Година по-късно позвъних на вратата на Андреев и заявих, че искам да остана в София. Той пък видя в мен потенциален приятел и прислужник и останах да живея при него. След година станах ватман, за да получа софийско жителство и така 6 пълни години.

Нели Русева: Какво качество трябва да има човек, за да успее?

Евгени Минчев: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансовете. Аз казвах на всички предложения – ДА и си изпълнявах обещанията. Когато исках да напусна някое приятелство или работа – също съм действал коректно. Другото качество е да си постоянен и методичен, да си спонтанен, когато това се цени и да не дължиш пари.

Евгени Минчев - Фон Булл: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансовете

Нели Русева: Чувствате ли се звезда, успял човек?

Евгени Минчев: Да, чувствам се успял, чувствам се и звезда – поради начина, по който живея и разсъждавам.

Нели Русева: Имали ли сте чувството, че понякога хората, с които се срещате се възползват от Вас?

Евгени Минчев: Предпочитам думата Възползват, защото това е правилното – да има обмен между опитните и начинаещите. Но в България не срещнах един, който учи пи ар или се занимава с мода, да почука на вратата ми и да поиска съвет. Аз съм извор, моето знание е за всички…

Нели Русева: Познавате много известни и популярни личности от всички сфери, има ли някой който безкрайно много да Ви е впечатлил?

Евгени Минчев: Срещата ми с Хулио Иглесиас беше впечатляваща. Този човек грее от обич към хората. Той ме прегърна и се снимахме. Другата мила среща беше с Ивана Тръмп в Лондон. Незабравима е и срещата ми с министъра на отбраната на Великобритания д-р Лиъм Фокс…

Нели Русева: На екрана изглеждате като човек без проблеми. Имал ли сте трудни моменти?

Евгени Минчев: Чрез трудностите оценяваме успехите. Радвам се и благодаря за всички трудни моменти, които съм имал, защото те са предшествениците на хубавите моменти.

Евгени Минчев - Фон Булл: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансовете

Нели Русева: Има ли време, място, човек, нещо което много да Ви липсва?

Евгени Минчев: Аз съм сантиментален и това намирам за своя добра черта. Да, липсват ми имена и пейзажи…

Нели Русева: Плачат ли мъжете?

Евгени Минчев: Няма по-голяма привилегия от сълзите. Както и от това да се изчервиш при комплимент или неловка ситуация. Не вярвам в прекомерната студенина.

Нели Русева: Какво може истински да ви зарадва?

Евгени Минчев: Това е, когато аз зарадвам някого другиго.

Нели Русева: Имате ли нещо специално, някакво занимание, с което се разтоварвате и където сте просто Евгени?

Евгени Минчев: Харесвам да се разхождам пеш. Вечерно време пиша поезия, обичам да пея и правя това изключително добре на руски, френски, дори гръцки и иврит.

Нели Русева: Любовта ли движи света или отстъпва място на други меркантилни неща? Парите, например...

Евгени Минчев: Понеже имаме две ръце, защо да изпускаме или любовта, или парите… Нека ги обединим.

Нели Русева: Имал ли сте разочарования в любовта?

Евгени Минчев: От любовта съм нямал, но от себе си в любовта- много често.

Евгени Минчев - Фон Булл: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансовете

Нели Русева: Около Вас има винаги изключително красиви жени. Красиви ли са българките като цяло?

Евгени Минчев: Може би са много красиви, но красиви са много националности по света. Нашите жени са малко преувеличени в старанието си, в грима си, в облеклото си. Няма сдържаност, на моменти липсва и класа.

Нели Русева: Пишете ли още разкази или поезия?

Евгени Минчев: Да, имам издадени 4 книги, от които 3 стихосбирки. Готова е за печат и книгата с моите разсъждения за пи ар-а.

Нели Русева: Как Ви изглежда България днес?

Евгени Минчев: България ми изглежда уплашена, неориентирана, черно бяла… Но сърцето й е топло и годно за всички предстоящи и досегашни препятствия.

Нели Русева: Ще останете ли в България или замисляте да заминете?

Евгени Минчев: Невъзможно е да напусна България. Дори сега, когато част от времето си живея в Лондон, нямам такива намерения. Просто ще си разпределям времето между България и света.

Нели Русева: Споделете някой от пороците си ;)

Евгени Минчев: Моята изключителна красота :)

Евгени Минчев - Фон Булл: Най-голямата екстравагантност е човек да си пропилява шансовете

Нели Русева: Какви са ви отношенията със Слави Трифонов, с екипа му... :)

Евгени Минчев: Слави не е мое намерение нито като мисъл, нито като отношение. Не инвестирам внимание в такива персони.

Нели Русева: Като всеки популярен човек и Вие сте обект на клюки, как се справяте с това?

Евгени Минчев: Клюките ме забавляват, защото представляват неправилното тълкуване на обществото за моята личност. Как бихте се отнесли към едно три годишно дете…Толкова си могат просто.

Нели Русева: Пожелайте си нещо... на читателите ни също!

Евгени Минчев: Пожелавам изключителна красота и блясък в ежедневието. Те са за всеки ден а не само за празник. Здраве и късмет също.

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю Интервю Евгени: Eкстравагантност е човек да си пропилява шансовете

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414