Фортисимо



Жълтият президент!

Е-мейл Печат ПДФ

Жълтият президент!Глухарчето ни днес има подвеждащо заглавие. Под „Жълтият президент” нямаме предвид неясния кандидат за президент, издигнат от НДСВ. Макар, че не се знае.

Под „Жълтият президент” днес имаме предвид започналата бомбена канонада на жълтите вестници, с крайна цел очакваните през есента президентски избори.

Първи в тази битка влезе „ШОУ”. Вярно, редакцията е силно подпомогната от поредното интервю с журналистката Соня Колтуклиева, която обявява: „Тайна сбирка на сектата АБВ издига Меглена Кунева за президент”. В това интервю Колтуклиева разказва за тайна сбирка на хората около президента Георги Първанов в хотел в Правец.  Именно там президентът е сондирал пред „правешките анализатори” идеята за издигането на кандидатурата на първата българска еврокомисарка. Твърдейки, че „в България има две държави: на Цветан Цветанов и на Алексей Петров” – Колтуклиева припомня и стари писания на Bulgaria News разкриващи близки връзки между Меглена Кунева и Алексей Петров.

Този брой на „ШОУ” определено се опитва да ни внуши, че Кунева е първият президент на жълтите. В рубриката „Интрига” вестникът публикува дописка, разказваща че след дълго отсъствие Слави Трифонов се е върнал в ефир, „за да обяви президентската кандидатура на Меглена Кунева”. Дописката се базира на коментари в сайта на БТВ, обобщени под възмутения зрителски въпрос: „Слави, колко ти платиха?”.

„Жълтият президент” тази седмица заплита в едно октопода Алексей Петров, настоящия президент Георги Първанов, шоумен №1 Слави Трифонов и първата българска еврокомисарка Меглена Кунева.

Президентстването на Първанов ще се запомни с фаворизирането от страна на държавния глава на певческия конкурс „Евровизия”. Най-вероятно това е причината в глухарчето ни от седмицата да се отличат всички любовни истории на поредната българска певица, тръгнала към тази сцена. „ШОУ” ни информира, че „избраната” преспивала с член от журито.

eurovision.bnt.bgПоли Генова любела бос от СИК” пише пък „Уикенд” и ни осведомява, че „Шампионката от Евровизия правила аборт от Сашо Врътката”. „През 90-те Врътката отговаряше за чейндж бюрата на Поли Пантев по морето”, услужливо ни припомня вестникът. Освен тази афера с Врътката – Поли била интимна и с хазартен бос.

Само ние ли провиждаме, че в задължителната автобиография на кандидата, който ще представя България на „Евровизия” задължително трябва да има близки връзки с организирана бизнес структура и властта.  Поли очевидно има всичко това, поради което сме спокойни. Никак не е лошо да си имаш връзки с някогашната СИК. Още повече ако видите снимките на „Галерия”, показващи настоящия ни премиер Бойко Борисов да пийва на коктейл за първия рожден ден на СИК. В статията се твърди, че като особено „инициативен” Борисов се натоварил с ролята да осъществява връзките с медиите на бизнес групата. Ето откога са започнали тренировките за добра работа с медиите на настоящия премиер.

Впрочем, вече никой не се шегува с идеята, че Цветан Цветанов е неговия кандидат за президент.

Сигурни сме, че ще го узнаем обаче в следващото издание на рубриката „Жълтият президент”.

Fortisimo.eu – 27.02-06.03.2011 г.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Жълтият президент!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414